Μην χασετε

Ρούλα Ρέβη: Mας δείχνει τα σημάδια που έχει αφήσει στο σώμα της η εγκυμoσύνη και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα

Μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram θέλησε η Ρούλα Ρέβη να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς όλες τις μανούλες που γέννησαν δίδυμα και αγχώνονται για το αν το σώμα τους θα επανέλθει στην αρχική φυσική του κατάσταση.

Advertisements

 

Η γνωστή φωτογράφος που έχει φέρει στον κόσμο δυο δίδυμα αγοράκια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της εικόνας του σώματός της όπως είναι σήμερα, λέγοντας πως δεν την νοιάζει καθόλου αν  η κοιλιά της δεν ξαναγίνει τέλεια μιας και η χαρά που πήρε από τη γέννηση των παιδιών της είναι τεράστια.

 

 

“Σε όλες τις μαμάδες που περιμένουν δίδυμα και με ρωτάνε . Ακόμα δεν έχει φύγει και ούτε με νοιάζει . Όμως για να είμαι ειλικρινής πάλεψα, παλεύω και θα παλεύω όχι για να γίνει τέλεια η κοιλιά μου ξανά αλλά για να Νοιώθω πως δεν εγκαταλείπω τον εαυτό μου . Η κοιλιά μου ήταν τόσο τεράστια επειδή χώρεσε μέσα και τεράστια ευτυχία , είναι λογικό . Δεν υπάρχουν τυχερά και άτυχα σώματα υπάρχει μόνο το σώμα που έχει την υπέροχη δυνατότητα να φέρει παιδιά στον κόσμο . Αγάπησε το και μην επιτρέπεις σε κανέναν να το κρίνει” έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα