Μην χασετε

Ροκ ντύσιμο: Ένα διαχρονικό στυλ και προτάσεις για να το φορέσετε

Το rock δεν είναι απλά ένα είδος μουσικής, αλλά γενικότερα ένας τρόπος ζωής που επηρεάζει ακόμη και το ντύσιμο. Γι’ αυτό και το ροκ στυλ αποτελεί μια διαχρονική τάση της μόδας που φοριέται από όλες τις ηλικίες.

Advertisements

Επιλέγοντας κάποια κομμάτια κλειδιά της γυναικείας γκαρνταρόμπας, μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά σύνολα τόσο για τις χαλαρές βόλτες, το σχολείο και το γραφείο, όσο και για βραδινές ή επίσημες εμφανίσεις.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται κατά κόρον για το ροκ ντύσιμο είναι το δέρμα, το βελούδο και η διαφάνεια (δαντέλα, τούλι κλπ). Επίσης, χαρακτηριστικά είναι τα μεταλλικά στοιχεία και οι στάμπες, όπως και τα καρό ή φλοράλ μοτίβα.

Δείτε λοιπόν πως μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά ροκ ντυσίματα για κάθε περίσταση.

Τα βασικά rock style ρούχα

Γυναικείο ροκ ντύσιμο (15)

Μαύρο skinny jean: Ασχέτως με το σχέδιο του (με σκισίματα, ξεβαμμένο κλπ) το μαύρο εφαρμοστό τζιν αποτελεί βασικό κομμάτι για την δημιουργία ενός ροκ στυλ ντυσίματος. Αν το μήκος του παντελονιού δεν είναι ακριβώς στο ύψος του αστραγάλου σας, μπορείτε να το διπλώσετε.

Καρό πουκάμισο: Το καρό πουκάμισο δεν είναι μόνο ένα ζεστό και πολύ στυλάτο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, αλλά και ένα από τα βασικά rock γυναίκεια ρούχα. Μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Δείτε περισσότερα και ιδέες για συνδυασμούς με καρό πουκάμισο.

T-shirt με στάμπες ή γράμματα: Επιλέξτε ένα μπλουζάκι τύπου ροκ συναυλίας με στάμπες από διάσημα ροκ συγκροτήματα ή φράσεις με μηνύματα. Πρόκειται για ένα κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που μπορείτε να βρείτε σε όλα τα μαγαζιά με ροκ ρούχα και όχι μόνο.

Γυναικείο ροκ ντύσιμο (14)

Advertisements

Crop top: Τα μπλουζάκια που αφήνουν την κοιλίτσα να φαίνεται αποτελούν ένα ρούχο ιδανικό για ροκ σικ ντύσιμο που αποπνέει αυτοπεποίθηση.

Τζιν φθαρμένο σορτάκι: Το κοντό σορτσάκι που μοιάζει κομμένο και ξεφτισμένο στο τελείωμα του αποτελεί ένα must κομμάτι για ροκ στυλ ντυσίματα. Μπορεί να φορεθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Κατά τους θερμούς μήνες φοριέται σκέτο, ενώ στους πιο ψυχρούς συνδυάζεται με καλσόν, ψηλές κάλτσες πάνω από το γόνατο και γκέτες.

Grunge φόρεμα: Για τις θηλυκές σας ροκ εμφανίσεις επιλέξτε ένα grunge φουστάνι σε skater γραμμή είτε slip dress από βελούδο ή δαντέλα. Εναλλακτικά, επιλέξτε κάποιο με σκούρο φλοράλ print (κορυφαίο print για την εποχή).

Δερμάτινο μπουφάν: Σήμα κατατεθέν για το ροκ ντύσιμο είναι το δέρμα και συγκεκριμένα το δερμάτινο μπουφάν με φερμουάρ και τρουκς. Συνδυάζεται πολύ εύκολα με όλα τα ρούχα και δημιουργεί εκπληκτικά σύνολα.

Τζιν μπουφάν: Πρόκειται για ένα ακόμη διαχρονικό ροκ κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας ιδανικό για casual ντυσίματα. Φοριέται τόσο με παντελόνι και φούστα, όσο και με φουστάνια.

Παπούτσια και αξεσουάρ με ροκ στυλ

Γυναικείο ροκ ντύσιμο (16)

Sneakers: Τα αθλητικά παπούτσια αυτού του τύπου είναι ιδανικά για να δώσετε στο ντύσιμο σας τον χαλαρό και ξέγνοιαστο αέρα που αποπνέει το ροκ στυλ. Δείτε περισσότερες προτάσεις για ντύσιμο με sneakers.

Μποτάκια με τρουκς: Must have παπούτσι για να ολοκληρώσετε ένα rock style ντύσιμο είναι τα μποτάκια με τρουκς. Συνδυάζεται όμορφα με όλα τα υπόλοιπα κομμάτια της λίστας.

Advertisements

Αρβύλες με κορδόνια τύπου Dr. Martens: Τα μποτάκια τύπου αρβύλας που δένουν με κορδόνια και έχουν ελάχιστο τακούνι είναι ένα από τα κορυφαία παπούτσια της σεζόν που θα απογειώσει το rock σύνολο σας.

Ροκ κοσμήματα: Όπως σε κάθε ντύσιμο, έτσι και σε αυτού του ύφους, τα κοσμήματα παίζουν καθοριστικό ρόλο, καθώς στολίζουν το σύνολο και το απογειώνουν.

Καπέλο: Ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ που μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως την εμφάνιση σας είναι το καπέλο. Επιλέξτε ένα σχέδιο που να σας κολακεύει και να ταιριάζει στο ροκ στυλ ντυσίματος.

 

 

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα