Μην χασετε

Ρεγγίνα Μακέδου: Μια νεαρή γυναίκα που πάσχει από λευχαιμία παραδίδει μαθήματα ζωής

«Θα διώξω με τον χορό τον καρκίνο από μέσα μου», είναι το σύνθημα της Ρεγγίνας Μακέδου, η οποία παλεύει με θάρρος και δύναμη να νικήσει τη λευχαιμία. Η 30χρονη κοπέλα δίνει μαθήματα ζωής μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Advertisements

Η Ρεγγίνα Μακέδου είναι μια νεαρή γυναίκα που πάσχει από λευχαιμία. Η πανέμορφη γυμνάστρια χορεύει και διώχνει όλη την αρνητική ενέργεια ενώ δίνει και ένα μεγάλο και θετικό μήνυμα συμπαράστασης σε όλους όσους δοκιμάζονται από τον καρκίνο.

Ρεγγίνα Μακέδου

Μέσω instagram αλλά και «Τik tok», η 30χρονη ηρωίδα, μοιράζεται βιντεάκια μέσα από το νοσοκομείο της Καβάλας, που δείχνουν την αισιοδοξία της, και ο κόσμος ανταποκρίνεται με μηνύματα αγάπης.

Η κίνηση της νεαρής κοπέλας, που ξεκίνησε για να «περνάει την ώρα της» ανάμεσα στις χημειοθεραπείες, εξελίχθηκε σε μια παγκόσμια καμπάνια συμπαράστασης.

Η φίλη μου που μου το έβγαλε μου πε ότι είμαι her champion!!!! Θα είμαι λοιπόν!!!
Σας ευχαριστώ και θα σας ευχαριστώ πάντα για την αγάπη και την στήριξη και θα είμαι εδώ να σας κάνω να χαμογελάτε όσο μπορώ αρκεί και σεις να μεταδώσετε αυτό το χαμόγελο σε άλλους!!!

Σε μια τόσο δύσκολη εποχή ας μεταδώσουμε λίγη θετική ενέργεια και αγάπη!!! Δεν κοστίζουν Αλλά σώζουν ψυχές..

Γίνε δότης μυελου Δώσε αίμα Δώσε αιμοπετάλια

Σωσε μια ζωή τα νοσοκομεία μας έχουν ανάγκη!!!!!!!»γράφει η Ρεγγίνα δίνοντας μαθήματα ζωής

Advertisements

Η Ρεγγίνα μοιράστηκε με τον κόσμο πολλές από τις δύσκολες στιγμές της μάχης της, όπως αυτή που χρειάστηκε να ξυρίσει τα μαλλιά της.

@reginamakedoufeeling great without hair… ##chemoqueen ##leukemia ##teamrikafuckcancer ##chemowarrior ##viral ##nevergiveup ##beautyful ##chemolife ##cancerfighter♬ Dream Girl – Ir Sais

@reginamakedouπάμε δυνατά λοιπόν!!! ##chemoqueen ##teamrikadancecancer ##foryou ##fyp ##leukemia ##worldwide ##viral ##cancerfighter ##tiktokgr ##smile

♬ Roar (Katy Perry Cover) – Jocelyn Scofield

@reginamakedouduet me for cancer queens!!!! ##duet ##fyp ##chemoqueen ##chemotherapy ##leukemia ##dancing ##viral ##awareness

♬ Kings & Queens – Ava Max

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα