Μην χασετε

Ραφαέλα Τσαντεκίδου: «Οι γονείς μου είναι κωφοί, έχουν γεννηθεί έτσι και οι δύο»

Η Ραφαέλα Τσαντεκίδου, την οποία γνωρίσαμε όλοι μέσα από τη συμμετοχή της στο Power of Love, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Μαζί σου” και συγκλόνισε με την εξομολόγησή της.

Advertisements

«Οι γονείς μου είναι κωφοί, έχουν γεννηθεί έτσι και οι δύο. Ο τρόπος επικοινωνίας μας είναι η νοηματική ελληνική γλώσσα που χαίρομαι που ανθίζει τον τελευταίο καιρό και όλο και περισσότερα άτομα μαθαίνουν γι’ αυτή τη γλώσσα. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τους γονείς μου. Μεγάλωσα πάρα πολύ όμορφα, δεν μου έλειψε τίποτα. Είχα και στήριξη από την γιαγιά μου και τον παππού μου και τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.

Βέβαια, να σου ομολογήσω ότι ήταν και δύσκολα χρόνια γιατί όταν είσαι ένα παιδί χωρίς αδέρφια, καταλαβαίνεις ότι γεννήθηκα με μια ευθύνη πάνω μου, να αναλάβω τις υποχρεώσεις, από το να σηκώνω το τηλέφωνο στο σπίτι μέχρι να συνοδεύω τη μαμά μου σε κάποιο γιατρό, που το έκανα αυτό από 5 χρονών. Μεγάλωσα πολύ απότομα, αλλά χάρη σε αυτό έγινα πάρα πολύ δυνατή και χαίρομαι πάρα πολύ που κατάφερα να είμαι αυτή που είμαι τώρα», είπε μεταξύ άλλων η Ραφαέλα Τσαντεκίδου.

Δείτε όσα είπε η Ραφαέλα Τσαντεκίδου…

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα