Μην χασετε

Ραμόνα Βλαντή: «H πιο κακoντυμένη τραγoυδίστρια είναι η Έλενα Παπαρίζου»

Η Ραμόνα Βλαντή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Roomies“. Η νικήτρια του πρώτου “My Style Rocks” και στυλίστρια αναφέρθηκε στο λόγο που δεν την είδαμε στην επιτροπή του φετινού κύκλου του reality μόδας, στις στιλιστικές επιλογές των κυριών της showbiz, αλλά και στο φίλο της Περικλή Κονδυλάτο.

 

Για τo “My Style Rocks”: “Αυτό αναρωτιέμαι και εγώ. Ήθελα πολύ να είμαι στην επιτροπή του “My Style Rocks” αλλά δεν έγινε, δεν πειράζει. Είχα στενοχωρηθεί γιατί το ήθελα πάρα πολύ. Κάποια άτομα δεν ήθελαν να είμαι εκεί. Ένα συγκεκριμένο άτομο, όχι από τη παραγωγή δεν ήθελα. Για το “Style me up” έκανα δοκιμαστικό αλλά θέλω να είναι σχετικοί οι άνθρωποι με τη μόδα, όχι επειδή κάποια ήταν μοντέλο να πηγαίνει”.

 

Advertisements

Για το στιλ των Ελληνίδων τραγουδιστριών: “Η τελευταία γνωστή που έντυσα ήταν η Ζόζεφιν. Κάναμε μαζί δύο video clip και είναι τα καλύτερα ever. Η Τάμτα είναι η καλύτερη. Έχει αισθητική από μόνη της γιατί ξέρει ότι είναι όμορφη. Ό,τι και να βάλει το στηρίζει. Η πιο κακοντυμένη τραγουδίστρια είναι η Έλενα Παπαρίζου. Δεν ξέρω για ποιο λόγο το κάνει αυτό στον εαυτό της, γιατί είναι γυναικάρα, είναι showwoman, βγαίνει στη σκηνή και “τρίζουν” τα πατώματα, όμως είναι ένα πακέτο”.

Για τον φίλο της, Περικλή Κονδυλάτο: “Όποιος γνωρίζει καλά τον Περικλή Κονδυλάτο καταλαβαίνει τι λέω. Είναι η πιο καθαρή ψυχή που έχω γνωρίσει. Του έχουν φτιάξει την εικόνα του κακού. Τον τσιγκλάνε και τα λέει. Έχουν πάει όλοι διαβασμένοι και ο Περικλής μπήκε χωρίς να έχει δει ούτε ένα επεισόδιο”.

 

Δες το βίντεο:

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα