Μην χασετε

Ραμόνα Βλαντή: Πώς βρέθηκε στα 21 της στην Ελλάδα –κι όμως όχι για μόντελινγκ!

Όταν μπαίνει σε ένα χώρο, ο κόσμος γυρνά και την κοιτάζει. Όχι μόνο γιατί είναι πάντα εντυπωσιακά ντυμένη (στο ραντεβού μας ήρθε με φούτερ Kenzo, μάξι φούστα και μοβ γούνινο παλτό), αλλά γιατί την αναγνωρίζουν. Ένας νεαρός τής ζητά να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία κι εκείνη το κάνει με χαρά. Το όνομά της ξαφνικά ακούγεται έντονα στο χώρο, όλοι το σιγοψυθιρίζουν.

Advertisements

Η άποψή μου για τη Ραμόνα Βλαντή μέσα από την τηλεοπτική της παρουσία ήταν πως είναι κάπως «ξινή». Έντονη, δυναμική, με άποψη, που υποστήριζε με όλο της το είναι, η «σταρ» του παιχνιδιού, που έβαλε αλατοπίπερο στην πλοκή, αλλά παρ’ όλα αυτά λίγο «ξινή». Γνωρίζοντάς την ανακαλύπτεις πως έχει πολύ χιούμορ, είναι πολύ γελαστή, πολύ ευγενής και, φυσικά, αεικίνητη και άκρως ομιλητική, όπως ήταν και στο My Style Rocks. Καθόλου «ξινή» τελικά – ίσως αυτή η πρώτη αίσθηση έχει να κάνει με τον κάπως αυστηρό τόνο της φωνής της.

Γεννημένη στη Ρουμανία, μεγάλωσε σε μια μεσοαστική οικογένεια σε μια μικρή πόλη της νότιας Ρουμανίας (που ποτέ δεν κατάφερα να προφέρω σωστά), κοντά στην Κραϊόβα. Ο μπαμπάς μηχανικός, η μαμά νοσοκόμα. Η οικογένεια Βλαντιού (το Βλαντή ήταν ιδέα του πρώτου της μάνατζερ στην Ελλάδα) έχει δύο κορίτσια. Η Ραμόνα είναι ο βενιαμίν. Πολύ καλή μαθήτρια, πάντα στο πρώτο θρανίο, λίγο nerd, όπως θα μου πει μετά η ίδια. Και πολύ όμορφη. Ήταν 15 ετών όταν έλαβε μέρος στα καλλιστεία Top Model της χώρας της, βγήκε στην πρώτη εξάδα και έκανε συμβόλαιο με γαλλικό πρακτορείο, ξεκινώντας να ταξιδεύει στην Ευρώπη από τη μέχρι πρότινος «κλειστή στον έξω κόσμο» Ρουμανία του Τσαουσέσκου, δουλεύοντας ως μοντέλο. Όμως, ο λόγος που βρέθηκε στην Ελλάδα ήταν οι γονείς της και όχι κάποιο κάστινγκ. «Για ένα διάστημα είχε έρθει ο μπαμπάς μου εδώ, στην Ελλάδα, είχε ένα συμβόλαιο με μια κατασκευαστική εταιρεία έξω από την Αθήνα, ήταν και η μαμά μου εδώ. Στη Ρουμανία είχα περάσει στη Νομική, που δεν μου πολυάρεσε, και σκέφτηκα να κάνω μεταγραφή εδώ, αλλά δεν γινόταν, έπρεπε να μάθω τη γλώσσα, δεν ήθελα, δεν σκεφτόμουν τότε πως θα μείνω για πολύ εδώ. Τελικά ήρθα και γράφτηκα σε ένα ιδιωτικό κολέγιο» διηγείται, ενώ πίνει ένα χυμό πορτοκάλι. Μιλά με αξάν, αλλά τα ελληνικά της κατά τα άλλα είναι πολύ καλά.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα