Μην χασετε

Ραγίζει καρδιές ο αδερφός της 15χρονης: «Έχασα την αδερφούλα μου, το κοριτσάκι μου. Δεν μπορείτε να καταλάβετε»

Σοκ στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος μιας 15χρονης από τη Θήβα από κορονοϊό. Λίγες ώρες μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, το νεαρό κορίτσι έσβησε, την ίδια στιγμή που η μητέρα της βρίσκεται διασωληνωμένη και ο πατέρας της έχει βρεθεί θετικός στον covid19.

Στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live μίλησε ο 20χρονος αδερφός της 15χρονης, που συγκλόνισε με τα λόγια του.

 

«Τα συλλυπητήρια είναι μια πολύ μικρή λέξη για να περιγράψω το δράμα που ζει ο πατέρας μου στη Θήβα και το δράμα που έχω περάσει εδώ και δύο μέρες εγώ. Αρχικά θα ήθελα να τονίσω ότι όλος ο κόσμος πρέπει να αφήσει αυτά που κάνει και πιστεύει για τον κορονοϊό και να προσέξει την υγεία του και την οικογένειά του. Ο θάνατος δεν κάνει διακρίσεις, δεν είναι δίκαιος, ούτε ευγενικός. Παραδέχομαι ότι κι εγώ υπήρξα αρνητής της πανδημίας λόγω του νεαρού της ηλικίας μου, η πανδημία ζει ανάμεσά μας.

Advertisements

Η μητέρα μου είναι διασωληνωμένη στον Ευαγγελισμό, με υποκείμενα νοσήματα ζάχαρο, διαβήτη, έχει παραπανίσια κιλά και της είχαν ανιχνεύσει και κάτι στους πνεύμονες.

Η αδερφή μου είχε κακά συμπτώματα, ξεκίνησαν από την προηγούμενη Παρασκευή, που είχαν νοσήσει όλοι στο σπίτι: πατέρας, μητέρα και αδερφή. Στην αρχή τους είπαν οι γιατροί να κάτσουν σπίτι καραντίνα και να τηρήσουν τις οδηγίες του Οργανισμού Υγείας και έπειτα τη Δευτέρα είχαν δεχτεί εντολή να πάνε στο νοσοκομείο της Θήβας για τον καθιερωμένο έλεγχο.

 

Την αδερφή μου την εξέτασε ένας παιδίατρος, που δε ξέρω το όνομά του, αλλά όταν το βρω να βρει τρύπα να κρυφτεί. Τόλμησε και είπε πως η αδερφή μου είχε φαρυγγίτιδα και της χορήγησε φάρμακα, ενώ είχε βγει το τεστ του κορονοϊού θετικού. Μπορεί να καταλάβει κάποιος τι εγκληματίας είναι αυτός;» είπε αρχικά.

Advertisements

Και συνέχισε, λυγίζοντας: Κανένας δε μπορεί να με βοηθήσει αυτή τη στιγμή. Ό,τι κι αν μου προσφέρουν, ό,τι κι αν μου πουν δεν απαλύνει τον πόνο μου, γιατί έχασα την αδερφούλα μου, το κοριτσάκι μου. Δεν μπορείτε να καταλάβετε… Ήταν το άλλο μου μισό».

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία από το T-Live:

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα