Μην χασετε

Ρένια Λουιζίδου: Το «Καφέ της Χαράς», οι αποβολές και το μυστικό της επιτυχίας στο γάμο

Στην εκπομπή “Love it” και τη Μάρτζυ Λαζάρου έδωσε συνέντευξη η Ρένια Λουιζίδου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για το γιο της, τον σύζυγό της και το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου, ενώ απάντησε για το λόγο που αποφάσισε να αναφερθεί δημόσια στις αποβολές της.

Advertisements

«Η Χαρά επιστρέφει στο Κολοκοτρωνίτσι μόνιμα. Συνήθως αυτοί που σε πλησιάζουν είναι αυτοί που σε αγαπάνε και θα πούνε μια καλή κουβέντα. Οι άλλοι έχουν την ευγένεια να μην το κάνουν. Ο γιος μου είναι 20 χρονών. Τα 3-4 πρώτα χρόνια του παιδιού μου δεν εργαζόμουν τόσο έντονα. Όταν γίνονται αλλαγές σε μια οικογένεια πρέπει να δώσεις χρόνο και την αλήθεια σου.

Το μυστικό της επιτυχίας στο γάμο είναι η βαθιά συνεννόηση. Θα ήθελα ο γιος μου να είναι ένας άντρας όπως αυτός που έψαχνα. Με το γιο μου γελάμε, βλέπουμε μαζί ποδόσφαιρο, αλλά πρωτίστως είμαι η μαμά του. Το κορίτσι του γιου μου το γνωρίζουμε και συναναστρεφόμαστε. Το κορίτσι και οι φίλοι του με αντιμετωπίζουν σαν τη μαμά του. Βίωσα μεγάλη ανασφάλεια στη ζωή μου όντας ηθοποιός, σαν μάνα δεν θα τα ευχόμουν στο γιο μου.

Οι αποβολές μου έγιναν πριν από 20 χρόνια. Είπα δημόσια για τις αποβολές γιατί ξέρω τα στεναχώρια και πόσες γυναίκες το περνάνε. Συμβαίνει συχνά σε μια γυναίκα να αποβάλει και μπορεί να συμβεί σε όλες μας. Τις περισσότερες φορές τα νικάμε και αν όχι δεν πειράζει», είπε η Ρένια Λουιζίδου.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα