Μην χασετε

Ρένια Λουιζίδου: «Αν υπάρχουν προηγούμενες ζωές θα έχω πεθάνει σε τροχαίο»

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε να οδηγεί η Ρένια Λουϊζίδου.

Advertisements

Η Ρένια Λουϊζίδου βρέθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και πάνω στην κουβέντα εξομολογήθηκε το φόβο της με την οδήγηση. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως αν και έχει δίπλωμα και στο παρελθόν είχε οδηγήσει για ένα διάστημα, η οδήγηση της δημιουργούσε τέτοιο άγχος που δεν μπορούσε να συνεχίσει. Έτσι αναλαμβάνουν πότε ο άντρας της, πότε συνάδελφοι και πότε τα ταξί για να την μεταφέρουν στη δουλειά της.

«Έχω μετά μια φωτογράφιση και εγώ δεν οδηγώ. Κι όταν είναι έτσι τα πλατό μακριά και θα ταλαιπωρηθώ να βρω ταξί… Τώρα πρέπει να πάω νότια προάστια. «Τον χώνω» αυτή είναι η αλήθεια. Δεν συνοδεύομαι. Στις δουλειές πολλές φορές βρίσκω κάποιον που μένει κοντά μου. Είμαι σαν ανώμαλος, πάω πίσω από τους ανθρώπους και ρωτάω «πού μένεις», «προς τα πού πας»; Επίσης ταξί. Έχω τέτοια οικειότητα με τους ταξιτζήδες της Αθήνας, οι περισσότεροι με πάνε στο σπίτι μου χωρίς να πω. Είμαι συνέχεια με ταξί. Στηρίζομαι στην υπομονή του Θάνου πολύ και των συναδέλφων.

Έχω δίπλωμα πολλά χρόνια, αλλά έχω κάτι με αυτό το πράγμα. Αν υπάρχουν προηγούμενες ζωές θα έχω πεθάνει σε τροχαίο. Έχω έναν ανεξήγητο φόβο. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Μια χαρά οδηγούσα. Το στρες που μου δημιουργούσε όμως το να οδηγήσω, με έκανε πάρα πολύ γρήγορα να παραιτηθώ. Στον 1,5 χρόνο είπα δεν είναι για μένα. Είχα το παλιό αυτοκίνητο της μάνας μου. Δεν το θέλω καθόλου. Ξέρω τόσο όσο αν χρειαστεί σε μια ανάγκη να το πάω από εδώ εκεί, αλλά δεν θέλω καθόλου να το κάνω. Με στρεσάρει, με τσιτώνει», εξομολογήθηκε η Ρένια Λουϊζίδου.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα