Μην χασετε

Ράνια Τζίμα: «Ο Γαβριήλ είναι o πιο ωραίος άντρας στην Αθήνα – Δεν κατάλαβα πώς την πάτησα μαζί του»

Η Ράνια Τζίμα ήταν το βράδυ της Τετάρτης, καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου! Με χαλαρή διάθεση, και απόλυτη ειλικρίνεια μίλησε  στον Γρηγόρη για όλους και για όλα. Η επαγγελματική της πορεία στη δημοσιογραφία και η σχέση της με την πολιτική. Η γνωριμία και ο γάμος με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, η κόρη της και το ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί. Το όνειρο να ζήσει στο εξωτερικό, αλλά και το παράπονο που έχει από τον πατέρα της.

Για την εικόνα της: Πολλές φορές βγάζω μια σκληρή εικόνα επειδή είμαι ευάλωτη. Είναι η άμυνά μου. Δεν έχω εγκαταλείψει την ιδέα ενός δεύτερου παιδιού. Δεν θα ήθελα να είναι μόνη της η κόρη μου. Θα το ήθελα και για μένα.

 

Για το γάμο και τη σχέση της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη: Ήταν ρομάντζο. Όταν τον γνώρισα δεν ήθελα να τον ξέρω. Πιστεύω ότι ο κόσμος με θεωρεί ξινή, σκληρή και πολλά άλλα. Ο Γαβριήλ μου λέει πολλές φορές. Δεν μπορείς να λυθείς; Στη σχέση με το σύζυγό μου δεν είμαι το αφεντικό. Εγώ θα γκρινιάξω αλλά θα υποχωρήσω. Ο Γαβριήλ είναι ένας άνθρωπος που έχει πιο έντονες γωνίες από μένα. θα τον δώσω στεγνά απόψε.

Advertisements

Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Γαβριήλ. Πριν να γνωρίσω, τον έκοβα από παντού. Θεωρούσα ότι δεν είχαν να πω τίποτα με αυτό τον κύριο. Δεν κατάλαβα πως την πάτησα με τον Γαβριήλ. Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω τι συνέβη. Είναι διευθυντής του ελληνικού τμήματος διεθνούς αμνηστίας αυτή την περίοδο. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς τον σύζυγό μου και την κόρη μου νομίζω θα κατέρρεα. Νομίζω ότι ο Γαβριήλ το έχει καταλάβει αυτό, Ο Γαβριήλ καταρχήν είναι πολύ όμορφος. Είναι ο πιο ωραίος άντρας στην Αθήνα! Τίποτα δεν κάνει σπίτι. Όταν όμως πρέπει να πάρεις μια απόφαση που είναι δύσκολη, με στηρίζει και μου λέει κάντο! Εγώ θα είμαι εκεί. Ο Γαβριήλ με κάνει να φοβάμαι λιγότερο.

 

Ο μπαμπάς μου δεν συμπαθεί τους δημοσιογράφους. Ακόμα και τώρα μου λέει τι δουλειά είναι αυτή που κάνεις πουλάτε αέρα κοπανιστό. Όταν ήμουν στην ΕΡΤ, έπαιρνα 594 ευρώ μισθό και ο πατέρας μου έλεγε στη μητέρα μου “Το παιδί σου είναι χαζό”!

Advertisements

Για το δελτίο ειδήσεων: Για χρόνια έλεγα ότι δεν μπορώ να πω δελτία ειδήσεων. Αισθανόμουν πολύ εκτεθειμένη.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα