Μην χασετε

Πώς να διακοσμήσετε το σπίτι σας με πορτοκαλί και γκρι αποχρώσεις αυτό το Φθινόπωρο

Η νέα φθινοπωρινή περίοδος είναι εδώ, έτσι πώς μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με κάποιες αποχρώσεις του φθινόπωρου. Τέτοιες αποχρώσεις μπορεί να είναι το πορτοκαλί και γκρι και σίγουρα κάνουν ένα καλό συνδυασμό σχεδόν τέλειο. Έτσι, σήμερα θα θέλαμε να σας δείξουμε πώς να διακοσμήσετε το σπίτι σας με πορτοκαλί και γκρι αυτό το φθινόπωρο.

Advertisements

Το πορτοκάλι είναι ένα ζωντανό χρώμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  για προφορά ή αξεσουάρ. Και όταν συνδυάζεται με μια γκρι απόχρωση, θα οδηγήσει με ένα τέλειο συνδυασμό για την φθινοπωρινή διακόσμηση του σπιτιού σας. Για παράδειγμα, αν έχετε γκρι καναπέδες στο καθιστικό σας, προσθέστε μερικά πορτοκαλί μαξιλάρια που θα ταιριάζει τέλεια και με τις πορτοκαλί κουρτίνες σας. Απλά δεν χρησιμοποιούμε το πορτοκαλί για τους τοίχους στο σαλόνι, δεδομένου ότι μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να τους βάψετε με κάποιαελαφρύ απόχρωση του γκρι ή ίσως να τους αφήσετε λευκούς.

Παρακάτω, έχουμε επιλέξει ευέλικτους εσωτερικούς σχεδιασμούς, που μπορουν να σας εμπνεύσουν για το πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το χρωματικό συνδυασμό σε διάφορα μέρη του σπιτιού σας. Ελέγξτε τους στις παρακάτω εικόνες.

texnotropieskaidiakosmisi.com

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα