Μην χασετε

Πώς να χρησιμοποιείς σωστά το σφουγγαράκι για το μακιγιάζ

Ακόμα και αν έχετε το καλύτερο foundation στη συλλογή σας, χάνει την αξία του αν δεν γνωρίζετε τον σωστό τρόπο για να το εφαρμόσετε στην επιδερμίδα σας. Όταν ακούμε foundation το μυαλό των περισσότερων από εμάς πάει στα ειδικά πινέλα εφαρμογής του.

Τα τελευταία χρόνια, όμως, έχει κυκλοφόρησει στην αγορά το must-have εργαλείο μακιγιάζ που δεν είναι άλλο από το σφουγγαράκι beauty blender. Στο εμπόριο υπάρχει σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα για να επιλέξετε εσείς αυτό που ταιριάζει περισσότερο με το αποτέλεσμα που θέλετε να έχετε στην επιδερμίδα σας.

Και ενώ αυτό το μικροσκοπικό εργαλείο φαίνεται πολύ απλό στη χρήση του, η πραγματικότητα διαφέρει. Αν θέλετε να πετύχετε ένα άψογο αποτέλεσμα δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα.

Το πρώτο βήμα είναι να βρέξετε το σφουγγαράκι του μακιγιάζ. Μην προσπαθήσετε ποτέ να το χρησιμοποιήσετε στεγνό, γιατί και το προϊόν θα πάει χαμένο και η επιδερμίδα σας θα ταλαιπωρηθεί. Αφού το αφήσετε κάτω από το νερό για λίγη ώρα, στραγγίξτε το μέχρι να απομακρυνθούν και οι τελευταίες σταγόνες.

Advertisements

Το δεύτερο βήμα αφορά την εφαρμογή του foundation στο δέρμα μας. Βάλτε μια ποσότητα foundation στη στρογγυλεμένη πλευρά που έχει το σφουγγαράκι και απλώστε το στο δέρμα σας. Το συγκεκριμένο εργαλείο βοηθάει στο να «απλωθεί» το προϊόν πάνω στο δέρμα σας και με τέτοιο τρόπο σε όλα τα σημεία του προσώπου σας, ώστε η επιδερμίδα σας να φαίνεται αψεγάδιαστη. Στις δυσκολότερες περιοχές του προσώπου χρησιμοποιείστε τις υπόλοιπες επιφάνειες που έχει το σφουγγαράκι για πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

Το μόνο πράγμα που μπορεί να σας κουράσει λιγάκι είναι το γεγονός ότι το ειδικό αυτό σφουγγαράκι χρειάζεται καθάρισμα αμέσως μετά την εφαρμογή του foundation. Βάλτε το κάτω από το νερό μέχρι να καθαρίσει εντελώς και συμπιέστε το καλά ωσότου να μην βγάζει ούτε μια σταγόνα.

Μήπως ήρθε η στιγμή να το δοκιμάσετε;

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα