Μην χασετε

Πώς να φορέσετε δερμάτινο παντελόνι

Πολλές φορές τείνουμε να επαναπαυόμαστε στα γνωστά: Ένα καλό τζιν, ένα tailored παντελόνι για το γραφείο και μία παντελόνα για τις μέρες που θέλουμε να είμαστε πιο χαλαρές. Και η υπόλοιπη ντουλάπα μας αποτελείται από φούστες, φορέματα, πουλόβερ και πάει λέγοντας. Ειδικά αν έχουμε δυσκολευτεί στο παρελθόν να βρούμε παντελόνια που να ταιριάζουν απόλυτα στον σωματότυπό μας, είναι αναμενόμενο να φοράμε συχνά αυτά που ξέρουμε πως θα μας πηγαίνουν.

Advertisements

Βέβαια, μερικές φορές πρέπει να τολμάμε και αυτό ισχύει και στο στιλιστικό κομμάτι. Αν, λοιπόν, ταυτίζεστε με τα παραπάνω, εμείς έχουμε να σας προτείνουμε μία λύση που είναι κολακευτική και εξαιρετικά stylish: ένα δερμάτινο παντελόνι. Είναι cozy, κομψό και ταιριάζει με εξίσου κομψά υφάσματα όπως σατέν, μεταξωτά και βελούδινα. Ό,τι πρέπει, δηλαδή, για όσες προτιμούν παντελόνια από φορέματα σε επίσημες περιστάσεις.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Rejected Sofas and eyelet pants kinda day?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ada (@ada_oguntodu) στις

Μπορείτε να το βρείτε σε διάφορες σιλουέτες – από culottes μέχρι ψηλόμεσα με flare – και να το συνδυάσετε είτε με ένα μαλακό πουλόβερ για καθημερινά looks ή με ένα κομψό blazer και τακούνια για βραδινές εμφανίσεις.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Getting into the swing of things as a double act… Any tips for curing car sickness in dogs? He’s been sick twice after two 15 minute journeys so if anyone can help the Finn man be less vommy please let me know. ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) στις

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα