Μην χασετε

Πώς να φοράτε σωστά το παντελόνι για να κρύβετε την περιφέρεια

Ας το παραδεχτούμε με καμάρι! Εμείς οι Ελληνίδες και ανήκουμε στον μεσογειακό τύπο γυναίκας που, εκτός από πολύ (εξαιρετικά πολύ!) έντονο ταμπεραμέντο, διαθέτουμε και εξίσου έντονες καμπύλες. Και ενώ τις περισσότερες φορές χαιρόμαστε για αυτές, τυχαίνει κάποιες άλλες να μας πιάνουν οι ανασφάλειες  και να παρακαλάμε να εξαφανιστούν. Για εκείνες, λοιπόν, τις «δύσκολες ώρες» δεν χρειάζεται ούτε να τρέξουμε στο γυμναστήριο, ούτε να το…ράψουμε! Με αυτά τα έξυπνα στιλιστικά τρικ για το πώς να φοράτε το παντελόνι σας, θα καταφέρετε να καμουφλάρετε την περιφέρεια χωρίς κόπο και με πολύ στιλ.

Advertisements

Καμπάνα παντελόνι για να τονίζει επιμελώς…

…τραγουδούσαν με μπρίο τα Ημισκούμπρια το ’99 και τώρα που έχουμε 2019, η μόδα της «καμπάνας», προς μεγάλη μας ευχαρίστηση, επέστρεψε. Μπορούμε, λοιπόν, πολύ εύκολα να την εκμεταλλευτούμε για να εξυπηρετήσουμε τον «σκοπό» μας. Προτιμήστε να φορέσετε ψηλόμεση καμπάνα παντελόνι για να κρύψετε την επίμαχη περιοχή.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Συνδυάστε το τζιν με φαρδιές μπλούζες και πουλόβερ

Προτιμήστε μπλούζες και πουλόβερ σε boho στιλ και έντονα χρώματα έτσι ώστε να τραβήξετε τα βλέμματα μακριά από την περιφέρεια.

Τα skinny παντελόνια ταιριάζουν ιδανικά με ριχτές ζακέτες…

…σακάκια και ριχτά τζάκετ. Σε συνδυασμό με ένα στενό παντελόνι είναι επιλογές που «κρύβουν» τα ψωμάκια και δίνουν μια πιο casual νότα στο ντύσιμο γιατί η στενή γραμμή του παντελονιού εξισορροπείται με την φαρδιά γραμμή στα πανωφόρια κι έτσι η περιφέρεια δεν τονίζεται.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Αγκαλιά με τα ψηλά τακούνια

Συνδυάστε το παντελόνι με τα κατάλληλα παπούτσια. Οι γόβες και τα ψηλοτάκουνα επιμηκύνουν τον κορμό και δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι είμαστε πιο αδύνατες, κάνοντας τα βλέμματα να φεύγουν από την περιοχή της περιφέρειας.

Σκούρα χρώματα

Τα σκούρα χρώματα στα παντελόνια πάντα αδυνατίζουν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να φοράτε μόνο μαύρο. Προτιμήστε το καφέ, το λαδί, το μοβ και άλλες σκούρες αποχρώσεις που θα κρύψουν τα «ψωμάκια». Αν σας αρέσουν τα έντονα χρώματα, μπορείτε να τα φορέσετε στο πάνω μέρος.

Advertisements

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Φωτογραφίες: pinterest.com

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα