Μην χασετε

Πώς να στολίσετε το σπίτι σας για να το ξεστολίσετε ακόμα πιο εύκολα

Οι μέρες περνούν, τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών και εμείς καλούμαστε να στολίσουμε έτσι ώστε να περάσουμε τις διακοπές μας κάτω από το δέντρο, οικογενειακά, σε μια ζεστή-εορταστική ατμόσφαιρα. Πολύ ωραία ως εδώ! Θα συμφωνήσουμε ότι το να στολίζεις μαζί με τα παιδιά το σπίτι είναι μία από τις πιο ωραίες στιγμές που βιώνεις ως γονιός – αλλά ας παραδεχτούμε  επίσης ανοιχτά ότι το ξεστόλισμα κάνει τα νεύρα μας κρόσσια!

Advertisements

Επειδή, λοιπόν, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν παρακάτω θα βρείτε μοναδικές ιδέες που και εντυπωσιάζουν, αλλά κάνουν και το ξεστόλισμα… παιχνιδάκι!

Το σημαντικό είναι να σκεφτείτε οικονομικούς και μιας χρήσης τρόπους να διακοσμήσετε το σπίτι, που θα σας γλυτώσουν από τον βραχνά της αποθήκευσης και το πρόβλημα της χωρητικότητας όπως:

Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές στις πόρτες των δωματίων ή ακόμα και στο ψυγείο!

Αν δεν θέλετε να στολίσετε δέντρο μην ανησυχείτε γιατί υπάρχει τρόπος να μπείτε στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Πώς;

Παίξτε με τα φωτάκια-λαμπάκια

Όσοι από εσάς θέλετε να στολίσετε δέντρο, όμως, δεν έχετε τον απαραίτητο χώρο ή προτιμάτε να αποφύγετε το ξεστήσιμό του, υπάρχουν πιο εναλλακτικά δέντρα που θα σας επιτρέψουν να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα το ίδιο!

Χριστουγεννιάτικο δέντρο… στον τοίχο

Χρησιμοποιείστε τα ποτήρια της κουζίνας για το χριστουγεννιάτικο ντεκόρ…

…και μόλις περάσουν τα Χριστούγεννα, χρησιμοποιείστε τα κανονικά όπως κάνατε και πριν!

Xριστουγεννιάτικες μπαλίτσες σε διάφορα σημεία του σπιτιού

Αν έχετε δέντρο προτιμήστε να το στολίσετε πιο απλά χωρίς παραπανίσια διακοσμητικά. Με αυτά που ήδη έχετε, στολίστε διάφορα σημεία του σπιτιού!

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα