Μην χασετε

Πώς να κόψεις πανεύκολα τις πατάτες σου σε ό,τι σχήμα θες

Οι πατάτες είναι αγαπημένο υλικό στην κουζίνα σου. Τις ετοιμάζεις για ορεκτικό, για συνοδευτικό στα κυρίως σου πιάτα, ακόμη και σαν κυρίως, με τη συνοδεία ενδεχομένως κάποιου τυριού ή σάλτσας.

 

Οι συνταγές που κυκλοφορούν στο Internet για τις πατάτες και το πώς να τις χρησιμοποιήσεις είναι πραγματικά αναρίθμητες, αφού μπορείς να τις βράσεις, να τις τηγανίσεις, να τις ψήσεις στον φούρνο ή στα κάρβουνα, κι έτσι να έχεις κάθε φορά κι ένα άλλο πιάτο.

 

Advertisements

Το να τις κόβεις, όμως, είναι μία διαδικασία που καταλήγει να είναι κουραστική τόσες φορές που γίνεται, και είναι λογικό να αρχίσεις να τις βαριέσαι από ένα σημείο και μετά. Αυτό που θα βοηθήσει στο να δώσεις μία διαφορετική πινελιά στη μαγειρική σου καθημερινότητά είναι να αρχίσεις να χρησιμοποιείς διαφορετικούς τρόπους στη διαδικασία, με την οποία τις κόβεις και να πειραματιστείς με σχέδια.

Έτσι, θα σου φτιάξει η διάθεση και μπορείς να έχεις και κάτι πιο δημιουργικό και εμπνευσμένο την επόμενη φορά που θα έχεις καλεσμένους στο σπίτι. Όλοι θα απορούν με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα και θα σε ρωτούν πώς το έκανες.

Δες το βίντεο που ακολουθεί και πάρε ιδέες για να δημιουργήσεις.

 

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα