Μην χασετε

Πώς να κρατήσεις το κινητό σου καθαρό από μικρόβια

Όπως μπορείς να φανταστείς, συγκεντρώνει άπειρα…

Advertisements

Οι περισσότεροι άνθρωποι μεταφέρουν τα μικρόβια στα κινητά τους τηλέφωνα, και η U.S. Cellular δίνει μια σειρά από συμβουλές για να βοηθήσει να καθαριστούν τα κινητά από τα μικρόβια.

Διάβασε περισσότερα μυστικά και tips που κάθε Νοικοκυρά πρέπει να ξέρει

«Σκέψου ότι τα χέρια σου έρχονται πάντα σε επαφή με το κινητό σου. Έτσι κι αλλιώς τα μικρόβια ή τα βακτηρίδια που έχεις στα χέρια σου στην πραγματικότητα μεταφέρονται στο τηλέφωνό σου. Έτσι είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις ότι ακόμα και να πλένεις τα χέρια σου και να τα κρατάς καθαρά, αν αγγίζεις διαφορετικές επιφάνειες όπως το τηλέφωνό σου μεταφέρεις μικρόβια», δήλωσε η διευθύντρια της εταιρείας, Ashleigh Raeder.

Ο μέσος χρήστης του κινητού τηλεφώνου αγγίζει τη συσκευή του πάνω από 2500 φορές την ημέρα, οπότε τα χέρια σου μεταφέρουν μικρόβια από τον έξω κόσμο στο τηλέφωνό σου.

«Μπορείς πραγματικά να πάρεις ένα καθαριστικό οθόνης για τη συσκευή σου για να το καθαρίζεις και να νιώθεις ασφαλής ότι δεν υπάρχουν βακτηρίδια ή τίποτα πάνω του. Απλά πρόσεχε τι αγοράζεις ώστε να είναι κατάλληλο για ηλεκτρονικές συσκευές» λέει η Reader.

Συνιστάται να χρησιμοποιείς ένα αντιβακτηριακό διάλυμα καθαρισμού ή πανί για να απολυμάνεις το τηλέφωνό σου. Αν έχεις θήκη στο τηλέφωνό σου, φρόντισε να αφαιρέσεις τη θήκη και να καθαρίσεις όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα, ειδικά την κύρια οθόνη και τα κουμπιά. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτής της εποχικής γρίπης να κρατάς το τηλέφωνό σου όσο το δυνατόν πιο καθαρό.

Διάβασε περισσότερα μυστικά και tips που κάθε Νοικοκυρά πρέπει να ξέρει

Ν. Μ.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα