Μην χασετε

Πώς να κρατήσεις την ψάθινη τσάντα παραλίας και εκτός

Η ψάθινη τσάντα θεωρείται πια δεδομένη στο καλοκαιρινό σου στιλ, αλλά μάλλον έχεις επενδύσει σε μία μικρού μεγέθους και καλά έχεις κάνει. Έχεις αφήσει τις μεγαλύτερες για την παραλία που ταιριάζουν άψογα με το beach look σου και είναι και πιο πρακτικές λόγω χώρου. Αυτό όμως το χαρακτηριστικό που τις κάνει ιδανικές για την παραλία, ουσιαστικά είναι αυτό που σε αποτρέπει από το να την κρατήσεις και στο street style εκτός αυτής.

Advertisements

Τα outfits του σαββατοκύριακου ενδείκνυνται για τέτοιους είδους αξεσουάρ και η ψάθινη τσάντα σου είναι σαφώς ευπρόσδεκτη. Μπορείς να τη συνδυάσεις με το αέρινο φόρεμά σου, την crop παντελόνα σου ή ακόμα και με το denim look σου. Επίσης, ένα φουλάρι ή ένα κρεμαστό αξεσουάρ τσάντας μπορούν να την μεταμορφώσουν και έτσι να μην μοιάζει με αυτή που κουβαλάς την πετσέτα θαλάσσης και τα αντηλιακά.

Για να τα αφήσουμε όλα στη φαντασία όμως, δες παραπάνω μερικά outfits που η ψάθινη τσάντα ταιριάζει απόλυτα για τις βόλτες στα σοκάκια του νησιού ή ακόμα και γι’ αυτές στην πόλη τα σαββατοκύριακα.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα