Μην χασετε

Πώς να καθαρίσεις τα λευκά sneakers σου

Τα λευκά sneakers αποτελούν αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας. Είναι τα παπούτσια εκείνα που μπορούν να φορεθούν και το χειμώνα και το καλοκαίρι και να προσθέσουν στιλ αλλά και άνεση.

Advertisements

Παρόλα αυτά έχουν ένα κακό. Ποιο είναι αυτό; Λερώνονται πολύ εύκολα και γρήγορα με αποτέλεσμα να γεμίζουν βρωμιές και να χάνουν από τη λάμψη τους. Ωστόσο, κάθε φοράπου προσπαθείς να τα καθαρίσεις ταλαιπωρήσαι αρκετά μιας και το λευκό είναι ένα αρκετά δύσκολο χρώμα στο καθάρισμα.

Εμείς σου παρουσιάζουμε ένα τρόπο για να καθαρίσεις αποτελεσματικά τα λευκά sneakersσου και να τα κάνεις καινούργια. Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι εύκολα να τα βρεις, αφού μπορεί να υπάρχουν ήδη στο σπίτι σου. Μια παλιά οδοντόβουρτσα, μαγειρική σόδα και νερό. 

Βάλε σε ένα μπολ μια κουταλιά της σούπας σόδα και λίγο ζεστό νερό και ανακάτεψε. Πάρε την οδοντόβουρτσα και τρίψε με το μείγμα όπου είναι απαραίτητο και αφήσε το για μισή ώρα περίπου πάνω στο παπούτσι. Ξέβγαλε με άφθονο νερό και τα παπούτσια είναι πάλι σαν καινούργια.

Μην το δοκιμάσεις και στις σόλες από καουτσούκ, αφού δε θα έχει το ίδιο θετικό αποτέλεσμα. Για το συγκεκριμένο μέρος του παπουτσιού πρότιμησε τα ειδικά καθαριστικά που θα βρεις στα καταστήματα με παπούτσια.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα