Μην χασετε

Πώς να κάνετε το foundation σας να διαρκεί όλη μέρα

Πώς να κάνετε το foundation σας να διαρκεί όλη μέρα

Πολλές φορές το foundation δεν μένει σταθερό και κάνει το αποτέλεσμα να καταρρέει. Μάλιστα αν είστε στη κατηγορία των γυναικών που έχουν λιπαρή επιδερμίδα τότε είναι ακόμη πιο πιθανό το τελικό φινίρισμα να γίνεται cakey.

Συγκεντρώσαμε 3 tips που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την τέλεια βάση που θα είναι ο καμβάς σας για τα καλύτερα makeup looks!

#1. To setting spray μπορεί να κάνει την όψη της επιδερμίδας σας να φαίνεται πιο υγιής και να δείχνει περισσότερο ομοιόμορφη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στην αρχή ως primer αλλά φυσικά και στο τέλος ώστε να κλειδώσει το τελικό αποτέλεσμα. Plus, κάνει το δέρμα να δείχνει ξεκούραστο και φρέσκο!

#2. Χρησιμοποιήστε ένα γρήγορο scrub προσώπου πριν το μακιγιάζ σας. Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά αν κάνετε ένα γρήγορο scrub τότε θα νιώσετε την επιδερμίδα σας καθαρή και ενυδατωμένη. Έτσι, το δέρμα σας θα υποδεχτεί το foundation καλύτερο και δεν θα βγάλει λιπαρότητα.

Advertisements

#3.Εαν βρέχατε το σφουγγαράκι σας με νερό τώρα μπορείτε στη θέση του να χρησιμοποιήσετε setting spray που θα κάνει ακόμη καλύτερη δουλειά. Το ίδιο ισχύει και για τα πινέλα σας!

πηγή

Ομορφιά | Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα νέα άρθρα που αφορούν την ομορφιά της γυναίκας

 

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα