Μην χασετε

Πώς να κάνεις μακιγιάζ χωρίς να φαίνεται

Aν δεν ανήκεις σε εκείνες τις τυχερές που ανεβάζουν αψεγάδιαστες φυσικές φωτογραφίες του προσώπου τους και γράφουν στη λεζάντα «I woke up like this» μην ανησυχείς γιατί μπορείς να το κάνεις . Ευτυχώς, υπάρχει το look «μακιγιάζ χωρίς μακιγιάζ». Μια αξιόπιστη ψευδαίσθηση που είμαστε πάντα χαρούμενες όταν την πετυχαίνουμε. Και ποιος μπορεί να σε βοηθήσει καλύτερα; Ο Joe G, ένας makeup artist από τη Νέα Υόρκη, ο οποίος σου δείχνει βήμα προς βήμα τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις. Και όχι δεν είναι καθόλου δύσκολο.

Πρώτον, πρέπει να περάσεις το πρόσωπό σου με ένα primer

Πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ χωρίς μακιγιάζ, θα πρέπει να προετοιμάσεις το δέρμα σου με την κατάλληλη περιποίηση της επιδερμίδας, λέει ο Joe G. «Είναι το προκαταρκτικό βήμα. Χρησιμοποίησε ένα πλήρες πρόγραμμα – με το καθαριστικό και το τόνερ και το serum και την ενυδατική κρέμα του τύπου του δέρματός σου, τα οποία καλύπτουν και τις απαιτήσεις του δέρματός σου. Και να το χρησιμοποιήσεις πρωί και βράδυ για να δεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα».

Κάνε πρώτα τον καθαρισμό και μετά βάλε το τόνερ, συμβουλεύει. Η τόνωση θα προετοιμάσει το δέρμα σου για τον ορό και την ενυδατική κρέμα που ακολουθούν.

Συνέχισε με έναν ορό και ενυδατική κρέμα που βασίζεται στον τύπο του δέρματός σου και θα δώσει την ενυδάτωση που χρειάζεται.

Advertisements

Τώρα είναι η ώρα να περάσεις το primer. Αυτό είναι σημαντικό βήμα στην εφαρμογή του μακιγιάζ σου επειδή το primer δημιουργεί αυτό το επιπλέον στρώμα μεταξύ του δέρματός σoy και του προϊόντος, προσφέροντας μια ομαλή επιφάνεια που βοηθά το μακιγιάζ να μείνει και να διαρκέσει περισσότερο.

Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα concealer

Επίλεξε ένα ελαφρύ concealer και εστίασε μόνο στις περιοχές που χρειάζεται, λέει ο Joe G. Για κάτω από το μάτι, χρησιμοποίησε κάτι λαμπερό για να προσθέσεις επιπλέον λάμψη και φωτεινότητα. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για να ζεστάνεις το προϊόν ώστε να μοιάζει πιο πολύ σαν το κανονικό σου δέρμα.

Στη συνέχεια, επικεντρώσου στο να φαίνονται φυσικά τα φρύδια σου

Σκούπισε ελαφρώς τα φρύδια σου με ένα καθαρό πινέλο. Ή χρησιμοποίησε τζελ φρυδιών. «Είναι ένα είδος μυστικού όπλου», λέει ο Joe G. Το τζελ κρατά τα φρύδια στη θέση τους χωρίς να προσθέτει τίποτα επιπλέον που πρέπει να ανακατέψεις.

Τώρα, είναι ώρα για το highlight

Ένα κρεμώδες highlighter βοηθά να πετύχεις μια φυσική έντονη εμφάνιση. «Απλωσέ το στα ζυγωματικά για να δημιουργήσεις ένα σήκωμα», λέει. «Θυμήσου ότι πρέπει να βάλεις ελάχιστη ποσότητα, γι ‘αυτό χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου για να δημιουργήσεις ένα φυσικό αποτέλεσμα».

Advertisements

Επίλεξε ένα κρεμώδες ρουζ

Ένα κρεμώδες ρουζ δημιουργεί μια φυσική λάμψη στα μάγουλα. Χρησιμοποίησε μια μικρή ποσότητα, ξεκίνα από τα μήλα σου και πήγαινε προς τα πάνω προς τη γραμμή των μαλλιών.

Τέλος, πρόσθεσε ένα ποπ χρώμα στα χείλη σου

«Για ένα φρέσκο look στα ​​χείλη χρησιμοποίησε ένα sun-kissed gloss που δημιουργεί ένα bronze εφέ», λέει ο Joe G. «Δημιουργεί μια φρέσκια εμφάνιση και ένα φυσικό φινίρισμα».

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα