Μην χασετε

21 υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε μια κρεβατοκάμαρα με καφέ τοίχους

Εάν προτιμάτε γήινα χρώματα για τους τοίχους του υπνοδωματίου σας, τότε το καφέ είναι μια φυσική επιλογή. Οι καφέ τοίχοι αντανακλούν λιγότερο φως για να σας κρατήσουν ξύπνιο το βράδυ και να σας προσφέρουμε ένα πιο ήπιο χρωματικό σχέδιο για να ξυπνήσετε το πρωί.

Advertisements

 

Το καφέ μπορεί να είναι ένα σκληρό χρώμα για να συντονιστεί με τα υπόλοιπα χρώματα του υπνοδωματίου σας, όμως, εδώ είναι μερικές προτάσεις σχετικά με τρόπους για να διακοσμήσετε ένα υπνοδωμάτιο με καφέ τοίχους.

 

Χρησιμοποιήστε ξύλινα έπιπλα

Αν έχετε απλά καφέ τοίχους, προσθέτοντας μερικά ξύλινα έπιπλα γύρω από την κρεβατοκάμαρα μπορεί να προσφέρει κάποιες ωραίες αντιθέσεις υφές σύμφωνα με τους γήινους τόνους. Το ξύλο που χρησιμοποιείτε θα πρέπει να είναι μια διαφορετική απόχρωση καφέ για να αποφευχθεί η πάρα πολύ ομοιομορφία. Αν έχετε σκούρο καφέ τοίχους, τότε ίσως το εισιτήριο θα είναι κάποιο ελαφρότερο ξύλο πεύκου. Για τους ανοιχτόχρωμους τοίχους, κάποιο ξύλο καρυδιάς μπορεί να είναι αυτό που θέλετε.

Χρησιμοποιήστε δάπεδο σκληρού ξύλου

Το σκληρό ξύλο είναι ένα άλλο παράδειγμα χρήσης ξύλου για να παρέχει μια γήινη αντίθεση με τους απλούς καφέ τοίχους. Ισχύουν πολλοί από τους ίδιους κανόνες. Επειδή το πάτωμα και οι τοίχοι καταλαμβάνουν ένα μεγάλο μέρος επιφάνειας στο υπνοδωμάτιό σας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι συντονισμένα με χρώμα ώστε να υπάρχει κάποια αντίθεση μεταξύ τους.

Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δάπεδο από σκληρό ξύλο τότε έχετε ακόμα πολλές εναλλακτικές λύσεις που σας δίνουν το ίδιο αποτέλεσμα. Τα μοντέρνα δάπεδα από βινύλιο και λινοτάπητα μπορούν να κατασκευαστούν έτσι ώστε να φαίνονται σχεδόν πανομοιότυπα με τα πραγματικά ξύλινα και συνήθως είναι ευκολότερα στο περιβάλλον. Είναι επίσης φθηνότερο να τα εγκαταστήσετε εάν δεν έχετε ήδη δάπεδα από σκληρό ξύλο και έχετε περισσότερες επιλογές με τα χρώματα και τις υφές που μπορείτε να επιλέξετε.

 

Προσθέστε μερικά γουνάκια και μαξιλάρια

Το καφέ χρώμα προσφέρεται σε άλλα γήινα συστατικά για την κρεβατοκάμαρά σας. Η γούνα δίνει στο υπνοδωμάτιο σας μια αναζωογονητική φυσική εμφάνιση που μαλακώνει τη γεωμετρία του δωματίου. Είναι επίσης υπέροχο να περπατήσετε γύρω από ένα χαλί από γούνα όταν σηκωθείτε το πρωί ή είστε χαλαρωμένοι έτοιμοι για κρεβάτι.

Advertisements

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γούνα σε λίγα διαφορετικά μέρη στο υπνοδωμάτιό σας. Ένα χαλί μπορεί να είναι μια μεγάλη επιλογή για να συμπληρώσει το σκληρό δάπεδο. Γούνινες μαξιλαροθήκες μπορεί να είναι άνετες για να ξεκουραστεί το κεφάλι σας. Εάν έχετε καθίσματα στην κρεβατοκάμαρά σας τότε τα καλύμματα γούνας θα είναι υπέροχα για να χαλαρώσετε.

 

Δεν χρειάζεται φυσικά να χρησιμοποιείτε πραγματική γούνα. Μπορείτε να βρείτε πολλές ψευδείς επιλογές γούνας που δεν απαιτούν ένα ζώο να σκοτωθεί και ακριβώς έτσι μπορείτε να περπατήσετε γύρω με άνεση. Αυτές οι επιλογές γούνας είναι επίσης συχνά φθηνότερες από την πραγματική γούνα και έχουν περισσότερες επιλογές διαθέσιμες όσον αφορά τα σχήματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για χαλιά και παρόμοια αντικείμενα.

Χρησιμοποιήστε λευκά σεντόνια

Χρειάζεστε μερικά κομμάτια ελαφριάς έγχρωμης διακόσμησης σε μια καφέ κρεβατοκάμαρά σας για να σπάσετε τα πράγματα. Τα λινά είναι ένα καλό μέρος για να εφαρμόσετε αυτό το ελαφρύτερο άγγιγμα. Τα λευκά κλινοσκεπάσματα και οι ταπετσαρίες επίπλων θα παράσχουν κάποια ωραία αντίθεση με τους πιο σκούρους τόνους γύρω τους και θα σταματήσουν την κρεβατοκάμαρά σας να είναι υπερβολικά σκοτεινή.

Χρησιμοποιήστε φινίρισμα επίπλων με σχοινί

Τα τελειωμένα με φινιρίσματα από σχοινί δίνουν μια εξαιρετική εμφάνιση για πράγματα όπως βάσεις λαμπτήρων,και πλαίσια επίπλων. Αυτά σας παρέχουν ένα φυσικό συμπλήρωμα για τους καφέ τοίχους σας, διατηρώντας παράλληλα μια οργανική γήινη εμφάνιση για την κρεβατοκάμαρά σας.

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

 

 

 

 

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα