Μην χασετε

Πώς να βελτιώσετε με το μακιγιάζ το πεσμένα βλέφαρα των ματιών σας

Αν θεωρείτε ότι τα πεσμένα βλέφαρα θα σας εμποδίσουν να δημιουργήσετε ένα όμορφο μακιγιάζ τότε κάνετε λάθος. Υπάρχουν μερικά beauty tricks που μπορούν να βελτιώσουν την εμφάνισή σας και να σας κάνουν να αναθεωρήσετε για όσα πιστεύατε για τα πεσμένα βλέφαρα.

Advertisements

Συγκεντρώσαμε λοιπόν 5 beauty tips που θα σας βοηθήσουν στο επόμενο makeup look σας:

#1. Χρησιμοποιήστε foundation

Η χρήση μιας μικρής ποσότητας βάσης στα μάτια σας μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη των σκιών που σκουραίνουν τα βλέφαρα και το σημείο κάτω από τα φρύδια.Αυτό το προϊόν είναι γνωστό ως «βάση» και εφαρμόζεται πριν από τη χρήση άλλων προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για αυτό το σκοπό. Μπορείτε να βρείτε βάση σε διάφορους τόνους και αποχρώσεις που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει καλύτερα.

#2. Επιλέξτε αδιάβροχο eyeliner και mascara

Οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα δυσκολεύονται με την εφαρμογή προϊόντων όπως το eyeliner και τη μάσκαρα. Αν χρησιμοποιείτε προϊόντα που δεν είναι αδιάβροχα, τότε το μακιγιάζ σας θα τρέχει κάθε φορά που ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας ή όταν κινείται η συγκεκριμένη περιοχή. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να χρησιμοποιείτε αδιάβροχα προϊόντα και να είστε προσεκτικές με την εφαρμογή τους.

#3. Χρησιμοποιήστε καφέ αποχρώσεις στα βλέφαρά σας

Απλώστε λίγη καφέ ματ σκιά στο πάνω βλέφαρό σας. Έπειτα χρησιμοποιήστε ένα πιο φωτεινό χρώμα πάνω από το βλέφαρο και προς τα κάτω στο σημείο όπου αρχίζει το βλέφαρό σας. Ακολουθήστε την καμπύλη του ματιού σας και απλώστε τη για να αποφύγετε τις απότομες γωνίες και για να αναμείξετε τα χρώματα.

#4. Σημαδέψτε τη γραμμή των άνω βλεφαρίδων σας, για πεσμένα βλέφαρα

Αυτό είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα tricks – μακιγιάζ ματιών για την απόκρυψη αυτού του προβλήματος των βλεφάρων. Χρησιμοποιήστε το αδιάβροχο eyeliner σας για να σχηματίσετε μια γραμμή στη βάση των άνω βλεφαρίδων σας και όσο πιο κοντά γίνεται στην κόρη του ματιού. Αυτό θα δημιουργήσει πιο εκφραστικά και μεγαλύτερα μάτια, με αποτέλεσμα να μην φαίνονται τα πεσμένα βλέφαρα. Μπορείτε να το εφαρμόσετε στις πάνω αλλά και στις κάτω βλεφαρίδες αλλά μην εφαρμόζετε το eyeliner στο εσωτερικό μέρος των κάτω βλεφαρίδων.

#5. Χρησιμοποιήστε αρκετή mascara στις βλεφαρίδες σας

Οι παχιές, πυκνές και κυρτές βλεφαρίδες παίζουν βασικό ρόλο στη δημιουργία ενός νεανικού και εκφραστικού βλέμματος.ν εφαρμόσετε αρκετά στρώματα μάσκαρα, χωρίς κόμπους, θα αποκτήσετε μεγάλα μάτια ανεξάρτητα από την κατάσταση των βλεφάρων σας.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα