Μην χασετε

Πώς να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου αν δεν έχεις χρόνο

Μπορεί αυτή η εποχή να είναι πιεστική, μπορεί να έχει πέσει περισσότερη δουλειά ή κάποιος κοντινός σου άνθρωπος να έχει πέσει στην ανάγκη σου. Μοιραία, έχεις παραμελήσει τον σύντροφό σου και καθόλου δεν του αρέσει –ούτε σε εσένα. Ξέρεις όμως ότι όλα τα περισσότερα πράγματα σε αυτή τη ζωή δε λογίζονται βάσει ποσότητας, αλλά βάσει ποιότητας. Και αν δεν έχεις χρόνο να σκαρφιστείς μερικές ποιοτικές ιδέες, σκεφτήκαμε εμείς για εσένα.

Advertisements

Πήγαινε τον στο αγαπημένο του εστιατόριο ή παράγγειλε take away

Έχετε ένα Σάββατο στη διάθεσή σας, ώστε να χαρείτε ο ένας τον άλλο; Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ακόμη κι αν ο σύντροφός σου νιώθει παραμελημένος, μπορείς με μία τόσο απλή κίνηση να τον ευχαριστήσεις: κλείσε τραπέζι στο αγαπημένο του εστιατόριο. Θα την εκτιμήσει, γιατί είναι ανιδιοτελής κίνηση από μεριάς σου, και από μεριάς του θα νιώσει το κέντρο του κόσμου σου. Κι αν δεν σας το επιτρέπει ο χρόνος, πετάξου από εκεί και πάρε take away την αγαπημένη του μακαρονάδα.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

Κάνε του μία τόση δα μικρή έκπληξη

Τι αρέσει του συντρόφου σου; Η μουσική; Παράγγειλε online ένα βινύλιο και στείλ’ το σπίτι του. Του αρέσει το ποδόσφαιρο; Κλείσε του εισιτήρια για ένα ματς. Τα πάντα μπορείς να κάνεις διαδικτυακά, εκμεταλλεύσου το αν ο σύντροφός  σου νιώθει ότι δεν αποτελεί πια προτεραιότητά σου.

Γράψε μία ερwτική επιστολή

Ή ερwτικό σημείωμα. Ό,τι προλαβαίνεις και όσο σου το επιτρέπει το ταλέντο σου. Γράψε μερικές σειρές τις οποίες να εννοείς. Μην ξεχάσεις να αναφέρεις πόσο εκτιμάς την ύπαρξή του στη ζωή σου και ότι σύντομα θα του αφιερώσεις τον χρόνο που του αξίζει.

Οργάνωσε ένα ταξίδι

Advertisements

Μπορεί να μην υπάρχει χρόνος για μία εξόρμηση αυτή τη στιγμή, αλλά μπορείς να κλείσεις ένα ρημαδο-δωμάτιο σε τρία Σάββατα από τώρα σε έναν κοντινό προορισμό. Δεν είναι ανάγκη να περιμένεις να μαζέψεις λεφτά για να πάτε Μαλδίβες. Θα εκτιμήσει αφάνταστα το γεγονός ότι τον έχεις στο μυαλό σου, ακόμη κι αυτήν την πιεστική περίοδο της ζωής σου. Κι αν δεν το εκτιμήσει, ίσως και να μην κάνει για εσένα.

Κλείσε το κινητό

Ή τουλάχιστον κλείσε το wi-fi. Τις λίγες ώρες που καταφέρνετε να βρεθείτε μία τέτοια σου κίνηση υποδηλώνει πόσο τον σέβεσαι τον ίδιο και τον χρόνο που περνάτε μαζί. Όταν οι ειδοποιήσεις των εφαρμογών ακούγονται σωρηδόν, και να θέλεις, δύσκολα τις αγνοείς.

Ζήτησε του να πάτε εκεί που θέλει τόσο πολύ να πάει

Έχει φαγωθεί να πάτε βόλτα στο βουνό αλλά εσύ το μόνο που θέλεις είναι να λιώσεις στον καναπέ; Αυτήν την Κυριακή κάνε του τη χάρη. Δείξε του ότι τον υπολογίζεις και ότι θέλεις να τον ικανοποιείς, ακόμη κι όταν έχεις λίγο χρόνο να του αφιερώσεις.

Πρόσθεσε λίγο αλατοπίπερο στο κρεβάτι

Λιγότερος χρόνος για σ∈ξ, δε σημαίνει λιγότερο καλό σ∈ξ. Αγόρασε καινούρια εσwρουχα ή νοίκιασε τη στολή που θα ενσαρκwσει την αγαπημένη του φαντασίwση.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

Advertisements

Δείτε μαζί την αγαπημένη του σειρά/ταινία

Σταμάτα να βλέπεις Φιλαράκια ξανά και ξανά επειδή σε βοηθούν να κοιμηθείς. Αυτή τη φορά κάνε του την χάρη και δες αυτό που λέει τόσο καιρό ότι θέλει να δει.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα