Μην χασετε

Πώς να αποκτήσεις πιο μεγάλα χείλη χωρίς υαλουρονικό οξύ

Tα γεμάτα, ζουμερά χείλη είναι αδιαμφισβήτητα η απόλυτη τάση στο χώρο της ομορφιάς τα τελευταία χρόνια. Xιλιάδες γυναικών ανά τον κόσμο έχουν προσπαθήσει να αποκτήσουν σαρκώδη χείλη με κάθε τρόπο, επώδυνο και μη. Και μπορεί τα ραντεβού για αυξητική χειλιών να έχουν αυξηθεί κατά κόρον στα κέντρα αισθητικής, αλλά η αλήθεια είναι πως τα φυσικά γεμάτα χείλη είναι κάτι που πάντα ήταν ιδιαίτερα ελκυστικό. Τα καλά νέα; Υπάρχουν πολλά προϊόντα και μέθοδοι που μπορείς να δοκιμάσεις, χωρίς να πλησιάσεις βελόνες.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Το πρώτο και σημαντικότερο είναι η ενυδάτωση. Είναι πολύ βασικό να βρεις ένα lip balm που δουλεύει για εσένα, καθώς τα χείλη φαίνονται μικρότερα όταν είναι αφυδατωμένα. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά σκέψου το πώς ένα σφουγγάρι συρρικνώνεται όταν στραγγίζεται, και πώς μεγαλώνει όταν απορροφά νερό.

Εκείνο που μπορείς επίσης να δοκιμάσεις είναι ένα lip scrub, ή αλλιώς απολεπιστικό χειλιών, που θυμίζει κόκκους αλατιού. Η τριβή με τα χείλη σου θα δημιουργήσει ένα ελαφρύ αποτέλεσμα “φουσκώματος”, ενώ παράλληλα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.

Advertisements

Τι γίνεται όμως με τα lip plumbers; Πρόκειται για προϊόντα που δημιουργούν μια σχετικά επώδυνη αίσθηση καθώς κάνουν το αίμα να συγκεντρωθεί γρήγορα στην περιοχή. Ο ερεθισμός κάνει το σώμα να απελευθερώσει χημικά όπως οι ισταμίνες και οι προσταγλανδίνες, που προκαλούν ένα προσωρινό φουσκωμένο αποτέλεσμα. Αρκετά συχνά, στα lip plumbers εμπεριέχονται τα ίδια υλικά που υπάρχουν σε πικάντικα φαγητά – το οποίο εξηγεί το γιατί μετά από ένα απολαυστικό ινδικό πιάτο τα χείλη σου φαίνονται πιο σαρκώδη.

Το τελευταίο βήμα έχει να κάνει με το μακιγιάζ. Χρησιμοποίησε ένα μολύβι χειλιών σε παρόμοια απόχρωση με αυτή του κραγιόν σου, και ξύσε το έτσι ώστε η άκρη του να είναι μυτερή. Σχεδίασε ελαφρώς πιο έξω από τις άκρες των χειλιών σου, και στη συνέχεια βάλε κραγιόν.

Διάβασε περισσότερα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις όμορφη για πάντα!

Ένα κλασσικό trick που πραγματικά δουλεύει είναι να βάλεις gloss στο κέντρο των χειλιών σου για να δώσεις μια τρισδιάστατη μορφή. Τέλος, βάλε ελάχιστο highlighter στο τόξο πάνω από τα χείλη σου.

Advertisements

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα