Μην χασετε

Πώς να αποκτήσεις πιο γεμάτα φρύδια γρήγορα

Ναι, μπορείς να τα καταφέρεις αρκεί να ξέρεις τι να κάνεις

Advertisements

Έχεις μικροσκοπικά φρύδια; Είτε κατηγορείς τον εαυτό σου είτε για τα γενετικά σου, τώρα έχεις δύο επιλογές: 1. Να δεχτείς τα φρύδια σου όπως είναι, ή 2. Να δοκιμάσεις ένα συνδυασμό ορών, μολυβιών και τζελ για να τα γεμίσεις.

Και αν τείνεις προς την επιλογή δύο, τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος, γιατί είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Τι να κάνεις για να αποκτήσεις πιο γεμάτα φρύδια:

1. Χρησιμοποίησε έναν ενισχυτικό ορό

Μπορεί να μην είναι φθηνοί, 50 δολάρια σε έναν ορό φρυδιών, αλλά θα κάνει μεγάλη διαφορά. Ο καθαρός, υδατοδιαλυτός τύπος βασίζεται σε παραδοσιακά συστατικά που είναι γνωστό ότι ενισχύουν και αναπτύσσουν τις τρίχες, όπως η βιοτίνη, οι βιταμίνες και τα πεπτίδια.

2. Περιποιήσου τα φρύδια σου 

Σκέψου το: Νιώθεις τα μαλλιά σου πιο όμορφα και υγιή όταν τα περιποιείσαι, σωστά; Το ίδιο ισχύει και για τις τρίχες των φρυδιών σου. Είναι εύκολο να τα ξεχνάμε και να τα παραμελούμε, οπότε δοκίμασε ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο όπως ένα στυλό γεμάτο με συστατικά που ενισχύουν τα μαλλιά όπως οι κερατίνες και οι πρωτεΐνες σόγιας.

3. Σταμάτα να τα βγάζεις

Advertisements

Ανεξάρτητα από το πόσο προφανές ακούγεται, είναι πάντα το πιο δύσκολο βήμα στην αποκατάσταση των λεπτών φρυδιών. Κάνε το πιο εύκολο για τον εαυτό σου, κρύβοντας το τσιμπηδάκι και τον μεγεθυντικό καθρέφτη σε ένα συρτάρι που σπάνια χρησιμοποιείς. Άφησε τα φρύδια σου να αναπτυχθούν για λίγες εβδομάδες και θα εκπλαγείς από το πόσο μεγαλώνουν όταν σταματάς να τα πειράζεις και να διαταράσεις τον φυσικό τους κύκλο ανάπτυξης.

4. Χρωμάτισε τα
Επωφελήσου από τις μικροσκοπικές τρίχες χρωματίζοντάς τις πιο σκούρες. Αυτή η διαδικασία όχι μόνο θα ενισχύσει τις μικρές τρίχες, αλλά θα λεκιάσει ελαφρώς την κάτω επιφάνεια και θα δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ενός πιο γεμάτου φρυδιού.

5. Χρησιμοποίησε ένα τζελ με ίνες

Η ανάπτυξη νέων τριχών μπορεί να μην είναι εφικτή για μερικές, γι ‘αυτό συνεργάσου με αυτό που έχεις και επικεντρώσου στο να κάνεις τις μεμονωμένες τρίχες να φαίνονται παχύτερες. Ένα τζελ φρυδιών περιέχει μικροΐνες που προσκολλώνται σε κάθε τρίχα για πιο πλήρη δράση.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα