Μην χασετε

4 Σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σου στο μέλλον θα σε απατήσει

Υπάρχουν σημάδια;

Advertisements

Αν μπορούσατε να μαντέψετε το μέλλον και γνωρίζατε ότι ο σύντροφός σας θα σας απατούσε τι θα κάνατε; Το πιο πιθανό είναι ότι θα τον χωρίζατε. Δυστυχώς είναι σχεδόν αδύνατο να προβλέψετε την απιστία ή μήπως όχι; Κι όμως δεν χρειάζεται να είστε μάντης για να προβλέψετε ότι κάποιος μπορεί να σας απατήσει, γιατί τα παρακάτω σημάδια μπορεί να αποτελούν ένδειξη ότι στο μέλλον θα σας απατήσει.

Μιλάει συνέχεια για το σ∈ξ. Αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι είναι καλός στο κρεβάτι ή ότι είναι σ∈ξουαλικά στερημένος. Αν ισχύει το δεύτερο τότε το πιο πιθανό είναι ότι δεν πρόκειται να είναι πιστός, για αυτό πρέπει να είστε προσεχτικές πριν πέσετε στα δίχτυα του.

Κοιτάει συνέχεια το κινητό του. Εάν τις λίγες φορές που έχετε βγει ξοδεύει πολύ χρόνο με το να στέλνει μηνύματα στο κινητό, τότε μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι στο μέλλον θα σας απατήσει.

Δεν σας δίνει σαφείς εξηγήσεις. Αν τον καλείτε συχνά στο τηλέφωνο και δεν σας απαντάει, αλλά αργότερα δεν σας δίνει μια σαφή εξήγηση τότε πρέπει να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά, γιατί ίσως στο μέλλον υπάρχει το ενδεχόμενο να σας απατήσει.

Δεν εστιάζει εκατό τοις εκατό σε εσάς. Εάν κάθε φορά που βγαίνετε μαζί παρατηρείτε ότι κοιτάει άλλες γυναίκες ή φλερτάρει, θα μπορούσε να αποτελεί ένα σημάδι ότι πρόκειται να σας απατήσει.

Τέλος πρέπει να γνωρίζετε ότι οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ σημαντικές και επίσης έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες μπορούν να ανιχνεύσουν καλύτερα αν οι άνδρες ήταν άπιστοι στο παρελθόν και αν θα συνεχίσουν να είναι και στο μέλλον.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα