Μην χασετε

Πώς θα φορέσετε τα λευκά παπούτσια το φθινόπωρο

5 ξεχωριστοί τρόποι για να εντάξετε το hot trend στην εμφάνιση σας

Advertisements

Η πιο συνηθισμένη επιλογή που κάνουμε οι γυναίκες όσον αφορά στα παπούτσια μας είναι το μαύρο. Πρόκειται για μία απόχρωση που συνδυάζεται εύκολα χωρίς να το πολυσκεφτούμε, αναδεικνύει τα looks μας, ενώ μπορούμε να τα φορέσουμε όλες τις ώρες της ημέρας και σε διαφορετικές περιστάσεις. Φέτος το φθινόπωρο, όμως, ο κόσμος της μόδας και οι σχεδιαστές μας προτάσσουν μία εξίσου ενδιαφέρουσα χρωματική επιλογή για τα παπούτσια μας, λίγο πιο φωτεινή και χαρούμενη. Κατά την διάρκεια της εβδομάδας μόδας, είδαμε πολλές fashionistas να επιλέγουν για τις street style εμφανίσεις τους παπούτσια σε λευκή απόχρωση. Μπορείτε να βρείτε λευκά παπούτσια είτε flat είτε ψηλοτάκουνα ώστε να δημιουργήσετε και εσείς πολύ εντυπωσιακά looks.

 

Ο πιο απλός και αναμενόμενος τρόπος είναι να δημιουργήσετε ένα total white look ακόμα και τους φθινοπωρινούς μήνες. Πρόκειται για έναν συνδυασμό, ο οποίος είναι κατάλληλος τόσο για τις εμφανίσεις σας στο γραφείο, αλλά και για τις casual βόλτες σας. Συνδυάστε ένα denim παντελόνι με ένα blazer και ολοκληρώστε την εμφάνιση σας με ένα ζευγάρι λευκές ψηλοτάκουνες γόβες ή μποτάκια.

Ακόμα και το αγαπημέμο σας φόρεμα μπορείτε να το φορέσετε με λευκά παπούτσια. Επιλέξτε ένα ζευγάρι ankle boots, το οποίο θα προσφέρει μία ενδιαφέρουσα πινελιά στο σύνολο σας.

Ένας ακόμα πολύ σικ τρόπος είναι να συνδυάσετε μία λευκή παντελόνα με ένα πουλόβερ το οποίο θα σας κρατήσει ζεστή τις φθινοπωρινές ημέρες και να ολοκληρώσετε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι γόβες.

 

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας στα παπούτσια φέτος είναι χωρίς αμφιβολία οι λευκές μπότες. Μας θυμίζουν τις τάσεις της μόδας που κυριαρχούσαν τη δεκαετία του ’70 και συνδυάζονται πολύ εύκολα με φαρδιά denim παντελόνια, αλλά και ζιπ κιλοτς.

Last but not least, οι μίνι φούστες. Για να κάνετε το look με την mini φούστα σας να ξεχωρίσει μπορείτε να προσθέσετε ένα ζευγάρι λευκές cowboy μπότες.

Advertisements

 

Πηγή φωτογραφιών: Instagram @lefrenchystyle, @thestylestaklercom, @vivianhoarn, @belenhostalet

Επιμέλεια: Κατερίνα Πιπέρη

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα