Μην χασετε

Πώς θα τον κατακτήσεις σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του

Σου αρέσει αλλά δεν ξέρεις τι να κάνεις για να τον κερδίσεις; Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις. Διάβασε τα χαρακτηριστικά του ατόμου που σε ενδιαφέρει και ετοιμάσου για το μεγάλο ταξίδι του eρωτα.

 

ΚΡΙΟΣ

Είναι διεκδικητικός και κυνηγός. Δείξτου θαυμασμό αλλά μην εκφράσεις από την αρχή τα συναισθήματά σου. Θέλει να εντυπωσιάζει. Κινήσου έξυπνα, πες του πόσο ωραία περνάς μαζί του και τα υπόλοιπα άφησέ τα πάνω του.

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι ρομαντικός και αναζητά μια γυναίκα eρωτική και θηλυκή που να τον αγαπά ανιδιοτελώς και να τον φροντίζει με αγάπη. Του αρέσουν τα απλά πράγματα και η φυσική ομορφιά. Δείξτου πως δεν παίζεις μαζί του και πόσο αγαπάς την οικογένεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Advertisements

Έχει χιούμορ, είναι έξυπνος, επικοινωνιακός, ομιλητικός και δίνει έμφαση στη φιλία. Δεν προχωρά εύκολα σε σοβαρή σχέση αν πρώτα δεν καταλάβει πως υπάρχει διανοητική και πνευματική επικοινωνία. Συνήθως φεύγει τρέχοντας. Αφέσου ελεύθερη και χωρίς ταμπού για να τον κατακτήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι ευαίσθητος, ντροπαλός, συνεσταλμένος. Αγαπά τη θαλπωρή, τη ζεστασιά και του αρέσει να κατακτά. Βρες τρόπο να τον κάνεις να βγει από το καβούκι του. Να νιώσει οικεία σαν να βρίσκεται στο σπίτι του, να νιώσει ηρεμία, να νιώσει πως έχει βρει την αδερφή ψυχή.

ΛΕΩΝ

Αγαπά το ωραίο, τον θαυμασμό, τη λάμψη, τους καλούς τρόπους, τη φινέτσα. Του αρέσει να θαμπώνει με τον τρόπο ζωής του. Εσύ απλά επιβεβαίωσέ τον! Είναι πολύ δυναμικός, προστατευτικός, ισχυρογνώμων και δεν του αρέσουν οι αντιρρήσεις. Θαύμασε τις πράξεις του και κάθε τι που έχει πάνω του.

Advertisements

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι οργανωτικός, δίνει βάση στην λεπτομέρεια και ψάχνει να βρει την τελειότητα. Παρατηρεί τα πάντα πάνω σε μια γυναίκα, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι άψογη. Είναι επιφυλακτικός και θέλει να ελέγχει εκείνος τις καταστάσεις. Μίλα μαζί του και ζήτα τη γνώμη του και την συμβουλή του για οτιδήποτε σε απασχολεί. Και πρόσεξε να μην αργείς στα ραντεβού!

 

ΖΥΓΟΣ

Είναι κοινωνικός, ευχάριστος, απλός, καλόγουστος. Κάνει τα πάντα για να περνάει καλά η σύντροφός του. Αγαπά τους ευχάριστους ανθρώπους, τις βόλτες, τη διασκέδαση. Χαμογέλασέ του, είναι έξω καρδιά και ειλικρινής. Δείξε τον πραγματικό σου εαυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι eρωτικός, μυστηριώδης, κάνει χίλιες ερωτήσεις για να ανακαλύψει τα πάντα και να σε ψυχολογήσει. Μην του τα λες όλα, άφησέ τον να αναρωτιέται. Του αρέσουν τα μυστήρια και δεν μιλά εύκολα για τον εαυτό του. Άστον να προχωρήσει τη σχέση εκείνος, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπά το χιούμορ και τα ταξίδια. Είναι ένα μικρό, εύθυμο παιδί. Είναι αισιόδοξος και λάτρης της ζωής. Τα βλέπει όλα με θετική ματιά, γι’ αυτό μην του μιλάς στενάχωρα για τα προβλήματα της ζωής. Να είσαι ευχάριστη, πρότεινέ του ένα ταξίδι, μια βόλτα για να εξασφαλίσεις μια θέση στην καρδιά του.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι διακριτικός, μετρημένος και αγαπά τις σοβαρές καταστάσεις. Μην τον ρωτάς προσωπικά πράγματα και βγάλε όλη σου την ωριμότητα. Δείξε ενδιαφέρον για την σταδιοδρομία του μιας και η καριέρα παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή του. Να είσαι συνεσταλμένη, σεμνή, καλαίσθητη και άφησε τα υπόλοιπα πάνω του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι απρόβλεπτος και απεχθάνεται το ψέμα και τη βλακεία. Είναι αυθόρμητος και ψάχνει μια σύντροφο χωρίς ταμπού, ελεύθερη, καθόλου συντηρητική, μια γυναίκα με φυσική ομορφιά και απλότητα που να αγαπά τη φύση και τα ταξίδια. Δείχνει άμεσα το ενδιαφέρον του και εσύ δεν έχεις παρά να αφεθείς στην τρέλα και την περιπέτεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι ανασφαλής και ντροπαλός. Ψάχνει μια ήρεμη, ρομαντική σύντροφο, με χαμηλούς τόνους, που να τον προσεγγίσει γλυκά και τρυφερά για να αισθανθεί ασφάλεια. Μην τονίσεις τις αδυναμίες του. Βγάλε όλη σου την ευαισθησία για να τον κερδίσεις.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα