Μην χασετε

Πώς θα ντυθείτε κομψά ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα

Όλα για την μόδα | Πώς θα ντυθείτε κομψά ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που λατρεύουν τον χειμώνα, το κρύο και τις βροχερές ημέρες τότε σίγουρα θα γνωρίζετε πως είναι μία πραγματική πρόκληση να δημιουργήσετε ένα look, το οποίο να σας κρατά ζεστές κάθε ώρα της ημέρας αλλά ταυτόχρονα να είναι κομψό και σικ. Ωστόσο, για ακόμα μία φορά η μόδα και οι τάσεις της μας προσφέρουν την κατάλληλη λύση ώστε να είμαστε κομψές ακόμα και όταν η θερμοκρασία είναι αρκετά χαμηλή.

Ένα από τα κόλπα που ακολουθούν οι περισσότερες fashionistas είναι το layering. Συνδυάζουν δηλαδή δύο και τρία κομμάτια μεταξύ τους, δημιουργώντας έτσι ένα πολύ ξεχωριστό αποτέλεσμα, ενώ ταυτόχρονα καταφέρνουν να νιώθουν άνετα στο κρύο. Επίσης, τα αξεσουάρ του χειμώνα όπως τα κασκόλ, τα γάντια, τα καπέλα και τα σκουφιά θα αναβαθμίσουν στιλιστικά τα σύνολα σας και θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Δημιουργήστε τις πιο κομψές εμφανίσεις για τον φετινό χειμώνα

Layering εφέ

Τα μπουφάν όπως και τα παλτό είναι μία πολύ καλή στιλιστική επιλογή που μπορείτε να κάνετε το χειμώνα. Puffer jackets σε έντονες αποχρώσεις, μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας και να σας κρατήσουν ζεστές.

Όλα για την μόδα | Πατήστε εδώ και δείτε τις πιο όμορφες ιδέες και μυστικά για να είστε πάντα στην μόδα

Υφάσματα που σας κρατούν ζεστές

Ακόμα και αν πρόκειται να παρευρεθείτε σε κάποια επίσημη περίσταση τον χειμώνα, μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο look που να είναι σικ και άνετο. Επιλέξτε να φορέσετε ένα κοστούμι με βελούδινη υφή και συνδυάστε το με ένα μάλλινο παλτό.

Advertisements

Τα αξεσουάρ του χειμώνα

Τα αξεσουάρ ακόμα και το χειμώνα παίζουν τον δικό τους ξεχωριστό ρόλο. Τα κασκόλ από γούνα θα αναβαθμίσουν το σύνολο σας. Προσθέστε ένα γούνινο κασκόλ σε έντονη απόχρωση σε ένα total black σύνολο και αμέσως θα κατανοήσετε τη στιλιστική του αξία.

Γούνες σε ιδιαίτερες αποχρώσεις

Ακόμα και αν δεν αγαπάτε τον χειμώνα και το κρύο, μπορείτε να το δείτε ως μία πολύ καλή ευκαιρία να πειραματιστείετε με το στιλ σας και να δοκιμάσετε να φορέσετε ρούχα που δεν έχετε τολμήσει μέχρι τώρα. Η καλύτερη επιλογή; Μία γούνα σε έντονη απόχρωση που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

Πηγή

Όλα για την μόδα | Πατήστε εδώ και δείτε τις πιο όμορφες ιδέες και μυστικά για να είστε πάντα στην μόδα

 

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα