Μην χασετε

Πώς θα καταλάβεις ότι ο άντρας που γνώρισες είναι ο ένας και μοναδικός

Είτε είσαι μαζί του λίγο ή πολύ καιρό σίγουρα θα αναρωτιέσαι αν ο άντρας με τον οποίο είσαι ζευγάρι είναι το άλλο σου μισό.

Advertisements

Τα tips που θα διαβάσεις παρακάτω θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει ακριβώς στην ∈ρωτική σου ζωή και αν ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου είναι ο ένας και μοναδικός που πάντα έψαχνες.

Tip #1: Μοιράζεται τα όνειρά του μαζί σου 

Το πρώτο σημάδι για να καταλάβεις ότι ο αγαπημένος σου νιώθει για εσένα όπως και εσύ για αυτόν είναι αν μοιράζεται τα όνειρά του μαζί σου. Αν το κάνει σημαίνει πως ήδη έχει φανταστεί ένα μέλλον μαζί σου.

Tip #2: Σε υποστηρίζει σε ό,τι κι αν κάνεις

Όταν βάζεις κάποιο στόχο ο καλός σου είναι εκεί για να σε βοηθήσει ψυχολογικά να τον πετύχεις. Αυτό σημαίνει πως όπως κι αν εξελιχθούν τα πράγματα αυτός θα είναι εκεί να σε παρηγορήσει ή να σου δώσει τα εύσημα και τα συγχαρητήρια για όσα πέτυχες.

Tip #3: Θα σου πει τα πράγματα όπως είναι


Αν νοιάζεται πραγματικά για σένα θα σε συμβουλέψει πάντα σωστά χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες. Προτιμάει να στεναχωρεθείς λιγάκι και να μάθεις την αλήθεια παρά να σου λέει ψέματα για να νιώθεις ότι όλα είναι καλά.

Tip #4: Σε αφήνει να είσαι ο εαυτός σου

Advertisements

Ένας άνθρωπος που σε αγαπάει και θέλει να περάσει όλη του τη ζωή μαζί σου δεν θα προσπαθήσει να σε αλλάξει. Θα σε δεχτεί με τα ελαττώματα και τα προτερήματά σου και θα αποδεχτεί τον χαρακτήρα σου όπως ακριβώς είναι.

Tip #5: Σε προστατεύει 

Αν βρεθείς σε δύσκολη θέση ή αν κάποιος σε προσβάλλει, ο αγαπημένος σου θα μπει αμέσως μπροστά για να σε προστατέψει. Αυτό είναι ένα σημαντικό δείγμα του πόσο σημαντική είσαι για εκείνον.

Tip #6: Σε κάνει να γελάς κάθε μέρα

Αν βρεις έναν άντρα που διαθέτει όλα τα παραπάνω στοιχεία και επιπλέον σε κάνει να γελάς κάθε μέρα τότε μην τον αφήσεις να σου φύγει! Επιπλέον όταν ένας άντρας κάνει προσπάθεια για να γελάσει η αγαπημένη του τότε σημαίνει πως την έχει πολύ ψηλά μέσα στην καρδιά του.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα