Μην χασετε

Πώς θα κάνετε το εμπριμέ σακάκι κατάλληλο για όλες τις ώρες

Ένα σακάκι τύπου blazer ανήκει όπως έχουμε ξαναπεί στα πιο βασικά και χρήσιμα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, οι περισσότερες όμως επιλέγουμε την πιο απλή εκδοχή του, όπως το απλό λευκό ή το μαύρο. Με τα σχέδια πλέον να ποικίλλουν και σακάκια με έντονα patterns και μοτίβα να μας τραβούν την προσοχή κατά τη διάρκεια του shopping, δεν είναι και δύσκολο να ενδώσουμε. Το πρόβλημα όμως είναι πως συνήθως καταλήγουμε να το φυλάμε κρεμασμένο στη ντουλάπα μας για πιο επίσημες περιστάσεις, φορώντας το δηλαδή μία στο τόσο. Ένα εμπριμέ σακάκι όμως μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά και να αναβαθμίσει την εμφάνισή μας, ακόμα και στα καθημερινά μας looks. Τι μπορείτε να έχετε κατά νου όταν το επιλέξετε:

  • Μην το παρακάνετε με τα αξεσουάρ. Ένα εμπριμέ σακάκι είναι από μόνο του αρκετά έντονο, επομένως ή επιλέξτε κάτι διακριτικό ή ταιριάξτε το print του με ένα statement κόσμημα, χωρίς πολλά παραπάνω.
  • Κρατήστε το υπόλοιπο σύνολο πιο casual, όταν πρόκειται για περιστάσεις όπως η δουλειά ή ένας χαλαρός καφές. Το κλασικό τζιν παντελόνι ταιριάζει ιδανικά με ένα πιο εντυπωσιακό εμπριμέ blazer, ενώ αν θέλετε μπορείτε να ακολουθήσετε τα φετινά trends επιλέγοντας μια μονόχρωμη culotte.
Συνδυάστε το με ένα μίνι φόρεμα ή ένα χαριτωμένο playsuit με κάποιο ενδιαφέρον μοτίβο οπως οι ρίγες.
Συνδυάστε το με ένα μίνι φόρεμα ή ένα χαριτωμένο playsuit με κάποιο ενδιαφέρον μοτίβο όπως οι ρίγες.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Φορέστε το printed σακάκι σας με μια θηλυκή φούστα σε midi μήκος, για το πιο ωραίο contrast.
Φορέστε το printed σακάκι σας με μια θηλυκή φούστα σε midi μήκος, για το πιο ωραίο contrast.
Ενα λευκό μπλουζάκι πάντα παίρνει πολύ πιο ενδιαφέρον ύφος σε συνδυασμό με ένα printed πανωφόρι.
Ένα λευκό μπλουζάκι πάντα παίρνει πολύ πιο ενδιαφέρον ύφος σε συνδυασμό με ένα printed πανωφόρι.
Οταν επιθυμείτε αρκετά εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μπορείτε να ταιριάξετε το εμπριμέ σακάκι σας με κοσμήματα που «κολλάνε» με το μοτίβο που εχετε επιλέξει.
Όταν επιθυμείτε αρκετά εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μπορείτε να ταιριάξετε το εμπριμέ σακάκι σας με κοσμήματα που «κολλάνε» με το μοτίβο που έχετε επιλέξει.
Πειραματιστείτε φορώντας ενα top με διαφάνειες μεσα απο το εμπριμέ σακάκι σας, για ενα απρόσμενα μοδάτο αποτέλεσμα.
Πειραματιστείτε φορώντας ένα top με διαφάνειες μέσα από το εμπριμέ σακάκι σας, για ένα απρόσμενα μοδάτο αποτέλεσμα.

7473c777b6bb67781c0c4a5a455643c5-1

Τα total looks ειναι πάντα ο ιδανικός καμβάς για να αναδείξουν ένα statement σακάκι. Επιλέξτε total white, για ενα απόλυτα ανοιξιάτικο σύνολο.
Τα total looks είναι πάντα ο ιδανικός καμβάς για να αναδείξουν ένα statement σακάκι. Επιλέξτε total white, για ένα απόλυτα ανοιξιάτικο σύνολο.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Advertisements
Επιλεξτε τη λύση των co-ord outfits, με κομμάτια σε ίδια ακριβώς εκδοχή. Ταιριάξτε δηλαδή το εμπριμέ σακάκι σας με ένα παντελόνι ή φούστα στο ίδιο pattern, για το πιο ομοιόμορφο styling.
Επιλέξτε τη λύση των co-ord outfits, με κομμάτια σε ίδια ακριβώς εκδοχή. Ταιριάξτε δηλαδή το εμπριμέ σακάκι σας με ένα παντελόνι ή φούστα στο ίδιο pattern, για το πιο ομοιόμορφο styling.

jenny.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα