Μην χασετε

Πώς θα κάνετε τα flatforms να δείχνουν πιο chic

Κι ας μην τους φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Advertisements

Σίγουρα όταν ψάχνουμε πώς θα αναδείξουμε τη θηλυκότητά μας, τα flatforms δεν είναι ανάμεσα στις πρώτες επιλογές μας για να ολοκληρώσουμε τα looks μας. Λίγο το μονοκόμματο στιλ τους, λίγο ότι δεν προσθέτουν και ιδιαίτερο sex appeal, τα παπούτσια αυτού του τύπου έχουν καταγραφεί στο μυαλό μας ως αρκετά πιο casual και όχι τόσο γοητευτικά.

Επειδή όμως η αλήθεια είναι ότι προσφέρουν απίστευτη άνεση και πλέον μπορούμε να τα βρούμε και σε αμέτρητες εκδοχές, από μονόχρωμα μέχρι metallics και printed, φλατ ή και πιο ψηλά, τα flatforms αξίζει να έχουν μια θέση στα καθημερινά μας looks, αφού είναι το κλειδί για να δείχνουμε κομψές χωρίς όμως να δυσανασχετούμε.

TIPS

Φορέστε τα με μονόχρωμα σύνολα που είναι έτσι κι αλλιώς ένας εύκολος τρόπος για να φαίνεται πιο “ακριβό” το ντύσιμό μας.

Επιλέξτε να τα συνδυάζετε και με πιο θηλυκά κομμάτια, όπως μία pencil φούστα με ένα T-shirt, για παράδειγμα. Δεν είναι ανάγκη να τα φοράτε μόνο με αθλητικά ρούχα.

Αν θέλετε να βάλετε λίγο πιο playful χαρακτήρα στο look σας, επιλέξτε κάποιο ζευγάρι flatforms με έντονο χρώμα ή με κάποια διακοσμητική λεπτομέρεια. Διαφορετικά, ακολουθείστε ένα πιο μίνιμαλ μονοπάτι και στραφείτε σε πιο safe αποχρώσεις όπως το μαύρο, το λευκό ή το ταμπά.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα