Μην χασετε

Πώς θα επιλέξεις τον ιδανικό σύντροφο πριν κλείσεις τα 35 βάσει μαθηματικών

Ζητήματα καρδιάς μέσα από αριθμούς; Λές;

Advertisements

Η αγάπη είναι πραγματικά ένα απίστευτο συναίσθημα. Μπορεί να συγχρονίσει τους καρδιακούς ρυθμούς των εραστών, να τους βοηθήσει να ανακουφίσουν τον πόνο τους και να τους κάνει να αισθάνονται ευτυχισμένοι. Και ποιος θα πίστευε ότι τα μαθηματικά θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν να τα βρούμε όλα αυτά. Φυσικά, η αγάπη είναι γεμάτη συναισθήματα, απροσδόκητες εξελίξεις και γεγονότα και είναι δύσκολο να προετοιμαστείς για να συναντήσεις το ταίρι σου. Αλλά η μαθηματικός Hannah Fry εξηγεί πώς να επιλέξεις τον τέλειο σύντροφο χρησιμοποιώντας μια ειδική φόρμουλα.

Αξίζει, λοιπόν, να μάθεις κι εσύ το πώς θα συναντήσεις την αδερφή ψυχή σου πριν από την ηλικία των 35 ετών.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

Μαθηματική φόρμουλα για να συναντήσεις τον έρwτα σου

Πολλές σχέσεις έχουν ορισμένα μοτίβα. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί άνθρωποι συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο. Για παράδειγμα, το 34% των ανθρώπων περιμένουν περισσότερο πριν κρατήσουν τα χέρια, από ό, τι κάνουν για να φιλήσουν τους αγαπημένους τους. Τα μοτίβα επιτρέπουν στους μαθηματικούς να βρουν τύπους που μπορούν να σε κάνουν πιο επιτυχημένη κατά τη διάρκεια απρόβλεπτων γεγονότων, όπως όταν ερwτεύεσαι και όταν αναζητάς τον ιδανικό σύντροφο. Αυτή η φόρμουλα λειτουργεί με βάση την αποκαλούμενη θεωρία της βέλτιστης διακοπής. Δηλαδή, βασικά, επιλέγοντας το σωστό χρόνο για να δράσεις, προκειμένου να πετύχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Έστω λοιπόν ότι επιθυμείς να παντρευτείς πριν από την ηλικία των 35 ετών και άρχισες να βγαίνεις ραντεβού στα 15 σου χρόνια. Σύμφωνα με αυτόν τον μαθηματικό τύπο, δεν πρέπει να θεωρήσεις κανέναν κατάλληλο για μια σχέση ζωής κατά το πρώτο 37% της ερwτικής ζωής σου. Αλλά το πρόσωπο που έρχεται μετά από αυτό το 37%, θα είναι η ιδανική αδελφή ψυχή σου. Εάν η πρώτη σου σχέση έγινε στην ηλικία των 15 ετών, δεν θα ξεκινήσεις να βγαίνεις με έναν κατάλληλο υποψήφιο μέχρι να γίνεις 22 ετών.

Φυσικά, αυτή η μέθοδος παρουσιάζει ρίσκα. Ο ιδανικός σύντροφος για σένα μπορεί να βρεθεί στο πρώτο 37% της ερwτικής ζωής σου και θα πρέπει να τον απορρίψεις αν εμπιστευτείς τα μαθηματικά. Ή ο επόμενος σύντροφος μετά το πρώτο 37% μπορεί να μην είναι πολύ καλύτερος και θα πρέπει να περάσεις τη υπόλοιπη ζωή σου μαζί του. Αλλά η ζωή είναι γεμάτη ρίσκα, έτσι δεν είναι;

Τι λέει η επιστήμη για το πώς να αναγνώρισεις την πραγματική αγάπη σου

Advertisements

Η προσωπικότητα αυτού που βγαίνεις μπορεί να αναλυθεί με βάση την καλή σχέση του με τον χρόνο. Οι άνθρωποι που έρχονται στις συναντήσεις εγκαίρως είναι πιο συνεπείς γενικότερα. Σκέφτονται τους άλλους και επιθυμούν να ακολουθήσουν ένα σαφές σχέδιο. Και όσοι έρχονται νωρίτερα είναι πιο νευρωτικοί, αλλά ταυτόχρονα καταλαβαίνουν και αισθάνονται καλύτερα τα συναισθήματά τους.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

Μπορείς επίσης να δώσεις προσοχή στα παπούτσια του συντρόφου σου. Σύμφωνα με την έρευνα, τα παπούτσια μπορούν να πουν πολλά για ένα άτομο και την προσωπικότητά του. Οι άνθρωποι που φορούν άνετα παπούτσια είναι αισιόδοξοι και πρόθυμοι να βοηθήσουν τους άλλους. Και όσοι προτιμούν τις μπότες φοβούνται τις αλλαγές και μπορεί να επιδείξουν επιθετικότητα.

Λες;  Είναι μια θεωρία κι αυτή. Την καταθέτουμε!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα