Μην χασετε

Πώς θα διαχειριστείς έναν χωρισμό μέσα στην καραντίνα σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ποτέ δεν είναι εύκολος ένας χωρισμός. Γίνεται όμως ακόμα χειρότερος όταν είσαι σε… lockdown. Και είναι λογικό γιατί δεν μπορείς να κάνεις σχεδόν τίποτα. Δεν μπορείς να βγεις να τα πιείς με την παρέα σου, δεν μπορείς να ξενυχτήσεις, να αλητέψεις, να ξεχαστείς με βόλτες ή με ένα ταξίδι… Αναγκαστικά τον περνάς μέσα σε τέσσερεις τοίχους, οπότε οι σκέψεις και ο πόνος πολλαπλασιάζονται. Όχι όμως δεν πρέπει να τα παρατήσεις, αλλά να το διαχειριστείς όλο αυτό, για να μην σε πάρει εντελώς από κάτω. Διάβασε το ζώδιό σου και πάρε κάποιες συμβουλές για το τι πρέπει να κάνεις.

ΚΡΙΟΣ

Ο καλύτερος τρόπος για να γιατρευτείς από έναν χωρισμό είναι να εστιάσεις την ενέργειά σου στον εαυτό σου. Κάνε ό,τι σε ευχαριστεί, στείλε SMS «6» στο 13033 και πήγαινε για περπάτημα ή για άθληση σε εξωτερικό χώρο. Κάνε κάτι θετικό για σένα και δώσε χαρά στον εαυτό σου. Επίσης τα social media γιατί τα έχεις; Για να “παίζεις”. Ξεκίνα λοιπόν και αν δεν βρεις κάτι εκεί, υπάρχει και το Tinder.

ΤΑΥΡΟΣ

Ως Ταύρος βιώνεις έναν χωρισμό με αρκετό πόνο. Είσαι σπιτόγατος/α, αλλά πρόσεχε πολύ! Καλές οι ταινίες και ο καναπές, αλλά στείλε όσα περισσότερα «6» μπορείς γιατί μια τάση για παραπάνω φαγητό την έχεις και με ένα χωρισμό να σε έχει «ρίξει στα πατώματα» δεν θέλει και πολύ να ξεφύγει ο δείκτης της ζυγαριάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αλήθεια είναι ότι εσύ ως Δίδυμος έχεις μια μεγαλύτερη ευκολία στο να ξεπερνάς έναν χωρισμό. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πονάς και το κακό είναι ότι μέσα στην καραντίνα θα έχεις ακόμα περισσότερο χρόνο να κάτσεις να σκεφτείς και να υπεραναλύσεις την όλη κατάσταση. Αυτό μόνο κακό θα σου κάνει. Η λύση για σένα είναι το φλερτ στα social media και φυσικά το… Tinder (if you know what I mean…)

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δύσκολα τα πράγματα για σένα μιας και το συναίσθημα σε κατακλύζει και η καραντίνα με τους περιορισμούς το κάνει ακόμα χειρότερο το σκηνικό. Το μόνο, που μπορείς να κάνεις για να ξεχαστείς πραγματικά, είναι να το ρίξεις στη δουλειά, στην καριέρα σου και να ξεκινήσεις να κάνεις νέα όνειρα. Θέσε στόχους και κυνήγησέ τους όταν με το καλό βγούμε από την δεύτερη καραντίνα.

ΛΕΩΝ

Εσύ χρειάζεσαι αγάπη, στοργή και προδέρμ. Κάποιον να σου χαϊδεύει την χαίτη και να σου λέει πόσο πολύ αξίζεις και ότι σύντομα θα βρεις το νέο σου «λιμάνι». Μίλα με τους φίλους σου είτε με video κλήσεις, είτε με μηνύματα. Αν μένετε κοντά, προσπάθησε να έρθεις σε επαφή μαζί τους. Διοργανώστε… διαδικτυακές ομαδικές συνομιλίες. Το να περάσεις ευχάριστες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σου θα σε βοηθήσει να ξεχαστείς και να νιώσεις λίγο καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσύ λατρεύεις την οργάνωση και την τάξη. Προσπάθησε λοιπόν να βάλεις σε μια τάξη την ζωή σου. Κάνε λίστες με τα θετικά και τα αρνητικά του/της πρώην συντρόφου. Μεταξύ μας, σίγουρα τα αρνητικά θα είναι πολλά περισσότερα. Γι’ αυτό και χωρίσατε άλλωστε. Όσο θα το βλέπεις γραμμένο στο χαρτί, τόσο πιο πολύ θα πιστεύεις ότι ο χωρισμός ήταν η σωστή απόφαση και θα πας παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ

Για σένα η λύση είναι η… ζυγαριά! Και τι εννοούμε με αυτό. Κάτσε και σκέψου τα υπέρ και τα κατά αυτής της σχέσης. «Ζύγισε» τις καταστάσεις όπως μόνο εσύ ξέρεις και μπορείς. Κάποια στιγμή θα την δεις να γέρνει προς μια πλευρά και τότε θα καταλάβεις τι πραγματικά συμβαίνει. Μπορείς να δεις και τις δυο όψεις ενός νομίσματος και στο τέλος θα σταθείς στα πόδια σου. Αυτό που σε νοιάζει περισσότερο είναι η ηρεμία, η ισορροπία και η χαρά σε μια σχέση. Από την στιγμή που δεν τα έχεις αυτά, σύντομα θα πείσεις τον εαυτό σου πως ό,τι έγινε, έγινε για καλό και θα πας παρακάτω.

Advertisements

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσύ θέλεις τα πράγματα να πάνε βήμα-βήμα. Αργά και σταθερά. Μέσα στην καραντίνα μπορείς να απομονωθείς, να σκεφτείς, να αναλύσεις και να καταλάβεις το γιατί αυτή η σχέση δεν είχε μέλλον. Ο Σκορπιός όσο χαμηλά και να πέσει, πάντα σηκώνεται ξανά. Αναγεννιέται από τις στάχτες του και βγαίνει πιο δυνατός. Τα παθήματα αυτής της σχέσης θα σου γίνουν μαθήματα για την επόμενη. Έτσι θα το δεις στο τέλος και θα πας παρακάτω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όπως ο Κριός, έτσι κι εσύ το πιο πιθανό είναι να ψάξεις να βρεις άμεσα την επόμενη κατάκτησή σου. Τα social media και το Tinder θα είναι για σένα η κύρια πηγή γνωριμιών αυτή την εποχή και ο τρόπος για να κρατάς το μυαλό σου απασχολημένο, αλλά και να νιώθεις πως έχεις ενδιαφέροντα. Θέλεις εναλλαγές και δεν μπορείς να νιώθεις βαρεμάρα. Τα διάφορα φλερτ θα σε βοηθήσουν σίγουρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όταν χωρίζεις, περνάς ζόρικα. Μπορεί να σε λένε όλοι σκληρό/η κτλ, αλλά αυτό δεν ισχύει. Όταν αγαπάς, αγαπάς πολύ και πονάς. Όμως δεν το λες σε κανέναν και το περνάς μόνος/η. Εν μέσω καραντίνας λοιπόν, θα έχεις την μοναξιά που θες για να αντιμετωπίσεις τον χωρισμό σου και παράλληλα, ο τρόπος για να ξεχαστείς, θα είναι να το ρίξεις στην δουλειά σου. Ναι, ακόμα περισσότερο σε σχέση με πριν. Γέμισε το μυαλό σου με θέματα δουλειάς, στόχους, φιλοδοξίες και θα την «παλέψεις» πιο εύκολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να δείχνεις στους άλλους πως όλα είναι καλά, όμως μέσα σου πονάς. Δεν σου είναι εύκολο να αφήνεις ανθρώπους και να πηγαίνεις παρακάτω, ειδικά όταν έχεις δεθεί μαζί τους. Για να διαχειριστείς έναν χωρισμό μέσα στην καραντίνα, προσπάθησε να ακούσεις την καρδιά σου και όχι το μυαλό σου. Μην αναλύεις τον/την πρώην σύντροφό σου και επικεντρώσου στα συναισθήματα. Αν δεν είσαι έτοιμος/η να το κάνεις τότε δες ταινίες, ντοκιμαντέρ, σειρές και προσπάθησε να ξεχαστείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Όπως και τα άλλα μεταβλητά ζώδια, έτσι και εσύ, ξεπερνάς εύκολα έναν χωρισμό. Πας παρακάτω και μέσα στην καραντίνα τα  social σου θα πάρουν… «φωτιά». Πρόσεχε όμως, γιατί η ρομαντική σου φύση και η ανάγκη σου να ονειρεύεσαι ότι βρήκες τον πρίγκιπα ή την πριγκίπισσα ξανά, μπορεί να σε κάνει να πονέσεις πολύ, ειδικά όταν το άλλο άτομο σταματήσει να σου μιλάει μετά το… lockdown. Καλύτερα ασχολήσου με την υγεία σου, το σώμα σου και την καθημερινή ρουτίνα σου.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα