Μην χασετε

Πώς θα δημιουργήσετε total white εμφανίσεις το καλοκαίρι

Τα total white σύνολα είναι η ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις. Μπορείτε να τα φορέσετε σε κάθε περίσταση, από την παραλία μέχρι τη δουλειά κι από τις βραδινές βόλτες μέχρι κάποιο επίσημο κάλεσμα.

Advertisements

Το λευκό σας δίνει την δυνατότητα να αφήσετε την στιλιστική σας φαντασία ελεύθερη και να δημιουργήσετε looks που θα σας χαρίσουν τις καλύτερες καλοκαιρινές αναμνήσεις. Οι fashionistas μας εμπνέουν με τα total white καλοκαιρινά σύνολά τους, δημιουργώντας ρομαντικές εμφάνισεις αλλά και boho looks.

Επιλέξτε ένα λευκό midi φόρεμα

 Αν αγαπάτε τα midi φορέματα που σας προσφέρουν μία πιο ρομαντική διάθεση, το καλοκαίρι θα είναι σίγουρα η αγαπημένη σας εποχή. Επιλέξτε ένα λευκό midi φόρεμα με δαντέλα για μία πιο επίσημη εμφάνιση όπως μία βάφτιση ή μία δεξίωση.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Λευκή midi φούστα με μπλούζα με έναν ώμο

Τι γίνεται αν συνδυάσετε το λευκό με μία midi φούστα; Θα δημιουργήσετε μία πολύ κομψή και σικ εμφάνιση. Επιλέξτε μία λευκή midi φούστα και συνδυάστε την με μία λευκή μπλούζα με άνοιγμα στον έναν ώμο για να ολοκληρώσετε το total white look που θα σας κάνει να εντυπωσιάσετε.

Λευκό σορτς και μποτάκια

Advertisements

Φέτος μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας είναι τα λευκά μποτάκια ακόμα και τους καλοκαιρινους μήνες. Για να δημιουργήσετε μία street style εμφάνιση βασισμένη στο λευκό, φορέστε ένα λευκό t-shirt, σορτς και ολοκληρώστε το look με λευκά μποτάκια. Προσθέστε λίγο χρώμα με κάποιο φουλάρι ή μία τσάντα σε έντονη απόχρωση όπως το κόκκινο.

Λευκή zip culotte και πουκάμισο

Τα τελευταία χρόνια οι zip culotte έχουν αποδειχθεί ως ένα από τα must have της γυναικείας γκαρνταρόμπας, τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Αφήστε τη μαύρη ή την μπλε zip culotte σας στην ντουλάπα και προμηθευτείτε μία λευκή που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε totan white εμφανίσεις, ιδανικές για το γραφείο.

Δημιουργήστε layering

Το λινό είναι το ιδανικό ύφασμα για τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού είναι δροσερό και ευκολοφόρετο. Έτσι, επιλέξτε μία λευκή λινή παντελόνα και μία πουκαμίσα από ίδιο ύφασμα για τις βόλτες σας στο νησί.

Λευκό σύνολο με floral μοτίβο

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα total white σύνολο αλλά να προσθέσετε και μία πιο ενδιαφέρουσα πινελιά, επιλέξτε να φορέσετε ένα λευκό παντελόνι με μία floral πουκαμίσα που έχεις ως βάση της το λευκό.

Advertisements

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

Φορέστε λευκό στο γραφείο

Ψάχνετε τρόπο για να δημιουργήσετε ένα total white σύνολο που ταιριάζει στο dress code της εργασίας σας; Φορέστε ένα λευκό παντελόνι με λευκή πουκαμίσα. Προσθέστε έξτρα δόση κομψότητας με ένα ζευγάρι λευκές γόβες και nude λεπτομέρειες.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα