Μην χασετε

Πώς θα δημιουργήσετε casual εμφανίσεις με ένα κοστούμι;

5 εύκολοι τρόποι για να φορέσετε το κοστούμι σας σε casual εμφανίσεις 

Advertisements

Πέρυσι το Σεπτέμβριο η πιο hot τάση της μόδας ήταν χωρίς αμφιβολία τα blazer, ενώ την άνοιξη είδαμε σχεδόν σε όλες τις collection από τους μεγάλους οίκους μόδας μοντέλα να περπατούν στις πασαρέλες φορώντας κοστούμια σε έντονες αποχρώσεις όπως το ροζ ή το κόκκινο. Φέτος το φθινόπωρο, παρατηρούμε πως τα κοστούμια είναι ακόμα πολύ μεγάλο trend, που κάθε γυναίκα μπορεί να εντάξει στην εμφάνιση της. Τα κοστούμια είναι ένα item, το οποίο έχουμε δανειστεί από την αντρική ντουλάπα, ωστόσο μπορούμε να το φορέσουμε οι γυναίκες και να δημιουργήσουμε το ιδανικό ανδρόγυνο look, το οποίο να είναι άκρως θηλυκό. Μάλιστα, τα κοστούμια δεν είναι κατάλληλα μόνο για τα office looks μας ή για πιο επίσημες εμφανίσεις. Μπορούμε να φορέσουμε ένα κοστούμι ακόμα και στις καθημερινές street style εμφανίσεις μας συνδυάζοντας το με sneakers, με φούτερ, με πουκάμισα ή απλά T-shirts.

Ακόμα και τα κοστούμια έχουν αποκτήσει έναν σύγχρονο αέρα και μας βοηθούν να δημιουργήσουμε stylist εμφανίσεις ακόμα και για τις χαλαρές street style βόλτες μας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το συνδυάσετε με ένα φούτερ και sneakers.

Από την περασμένη άνοιξη έχουμε ερωτευτεί τα κοστούμια σε έντονες αποχρώσεις όπως το πράσινο, το κόκκινό ή το ροζ. Κλέβουν τις εντυπώσεις και είναι μία πολύ κομψή επιλογή. Αν ψάχνετε το ιδανικό σύνολο για την βόλτα που θα πάτε με τη φίλη σας, ένα κοστούμι σε έντονη απόχρωση που να ταιριάζει με την επιδερμίδα σας είναι η καλύτερη λύση. Συνδυάστε το με sneakers ή μποτάκια και… ready!

Όταν ακούμε τις λέξεις “κοστούμι” και “καρό’ το μυαλό μας πάει σε κάτι κλασικές εμφανίσεις που έκαναν οι κομψοί άνθρωποι παλαιότερων δεκαετιών. Φέτος το φθινόπωρο όμως τα καρό μοτίβα έχουν γίνει πολύ σύγχρονα, μπορούμε να τα βρούμε σε απίθανους χρωματικούς συνδυασμούς, ενώ αν επιλέξουμε ένα κοστούμι σε καρό μοτίβο  το στιλ μας θα εκτοξευτεί.

Αν όμως είσαι ακόμα διστακτική και δεν τολμάτε να εντάξετε τα κοστούμια στην εμφάνιση σας υπάρχει και για εσάς εναλλακτική λύση. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δικό σας κοστούμι συνδυάζοντας το αγαπημένο σας τζιν με ένα blazer. Θα είναι ένα πολύ σύχρονο look, το οποίο θα σας προσφέρει έξτρα πόντους κομψότητας.

Το γεγονός ότι το φθινόπωρο έχει κάνει την εμφάνιση του και επίσημα, δεν είναι ικανό να μας εμποδίσει από το να φοράμε ζωηρές αποχρώσεις. Μία πολύ καλή επιλογή είναι να δημιουργήσετε ένα κοστούμι από κομμάτια που είναι σε διαφορετικές αποχρώσεις ή αν είστε ακόμα πιο τολμηρή σε διαφορετικά prints.

Πηγή φωτογραφιών : Instagram @streetTrends, @fashion_streetbook

Επιμέλεια: Κατερίνα Πιπέρη
Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα