Μην χασετε

Πώς εκφράζoυν τα ζώδια τα συναισθήματά τoυς

Είναι πολύ σημαντικό στη δύσκολη και γεμάτη προβλήματα ζωή μας να αγαπάς και να αγαπιέσαι, να εισπράττεις κατανόηση και συναίσθημα. Να ζεις βαθιά, να έλκεσαι από τον άλλο και να παθιάζεσαι.

Advertisements

Γράφει: Χρύσα Συκά

Ζώδια και σταθερές σχέσεις: Πώς εκφράζουν τα ζώδια τα συναισθήματά τους; Τι ψάχνουν; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ
Είσαι ζώδιο της φωτιάς και ζεις με ένταση την κάθε στιγμή. Εξερευνάς τα πάντα, είσαι θερμή και παθιασμένη. Όταν έλκεσαι από κάποιο πρόσωπο, κάνεις πάντα το πρώτο βήμα και επιμένεις μέχρι να τα καταφέρεις να το ρίξεις στα δίχτυα σου. Σου αρέσουν οι δυναμικοί άνθρωποι, αυτοί που ξεχωρίζουν. Έχεις ανάγκη να σε αγαπούν, να σε ποθούν και να στο δείχνουν. Είσαι άνθρωπος της περιπέτειας, δεν αγαπάς τη μονοτονία στη σχέση και ως εκ τούτου, δεν θέλεις ο άλλος να παρουσιάζεται σαν δεδομένος. Αγαπάς την τρικυμία.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπάς τον αισθησιασμό, την όμορφη εμφάνιση και τα eρωτικά παιχνίδια. Προχωράς αργά και σταθερά και δεν εκδηλώνεις εύκολα τα συναισθήματά σου. Περιμένεις πρώτα από τον άλλο να εκδηλωθεί. Έχεις κάποια όρια και κανονισμούς και απαιτείς από τον άλλο να τα σεβαστεί. Αναζητάς την αποκλειστικότητα και όταν σε κάνουν να ζηλεύεις, φεύγεις χωρίς δεύτερη σκέψη και καμία προειδοποίηση. Έχεις ανάγκη από έναν ήρεμο και υπομονετικό άνθρωπο στο πλευρό σου, που να μπορεί να σε καταλαβαίνει κάθε λεπτό και να σου είναι πιστός.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σαν ζώδιο του αέρα, βαριέσαι εύκολα και θέλεις διαφορετικούς συντρόφους που να σε επιβεβαιώνουν. Δύσκολα κολλάς σε μια σχέση καθώς ψάχνεις για ένα ταίρι με πολλά ενδιαφέροντα. Κάνεις γρήγορα και άνετα νέες γνωριμίες αλλά θα πρέπει ο άλλος να είναι σε θέση να ανανεώνει συνεχώς τη σχέση, να έχει πολλές ιδέες, να σε επιβεβαιώνει συνεχώς, να σε ακούει με προσοχή, να έχει την ικανότητα να συζητάει τα πάντα. Είσαι εγκεφαλική και έχεις ανάγκη από κάποιον που να σου ανοίγει ορίζοντες, να σε απογειώνει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είσαι ανασφαλής και περιμένεις από τον άλλο να κάνει το πρώτο βήμα. Αγαπάς την ειλικρίνεια και την ευθύτητα και ψάχνεις έναν άνθρωπο που θα σου εκφράζει την αγάπη και τα συναισθήματά του. Είσαι αρκετά απαιτητική, ουσιαστικά θέλεις να στηρίζεσαι στον άλλο, να αισθάνεσαι προστατευμένη για να μπορείς να ανοιχτείς. Δεν σου αρέσει να θίγουν την αξιοπρέπειά σου ή να σε προδίδουν. Αν νιώσεις πως σε εκμεταλλεύονται, φεύγεις. Είσαι ευτυχισμένη με πολλές αγκαλιές, φροντίδα, τρυφερότητα και αγάπη.

ΛΕΩΝ
Είσαι άνθρωπος του πάθους, γενναιόδωρη και θερμή με τον άνθρωπο που αγαπάς. Σου αρέσουν οι άνθρωποι που ξεχωρίζουν, που σε κάνουν να αισθάνεσαι μοναδική. Είσαι εγωίστρια και δεν δείχνεις εύκολα τον πληγωμένο εγωισμό σου. Όμως έχεις ανάγκη να αναγνωρίζουν τα ταλέντα σου, να σε στηρίζουν στα εγχειρήματά σου, να σε κατανοούν και συ με τον τρόπο σου φέρεσαι σα βασιλιάς, προσφέρεις την αγάπη σου απλόχερα. Δεν θέλεις να μπερδεύεται το ταίρι σου στις δουλειές σου, ούτε να σου ασκεί κριτική. Αναζητάς το μοναδικό, το αξέχαστο, το ξεχωριστό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναζητάς έναν άνθρωπο οργανωτικό, πρακτικό και ειλικρινή. Αγαπάς και ποθείς ισορροπημένα, δεν σου αρέσουν οι υπερβολές. Θέλεις να σε φλερτάρουν για τον τρόπο σκέψης σου και την εξυπνάδα σου. Ξέρεις τις δυνατότητές σου και μέχρι που μπορείς να φτάσεις και αγαπάς τη συνέπεια σε όλα. Θέλεις ένα σύντροφο καλαίσθητο, περιποιημένο και ένα περιβάλλον καθαρό. Αυτός που θα σε διεκδικήσει πρέπει να διαθέτει τάξη και οργάνωση και φυσικά υπομονή!

ΖΥΓΟΣ
Αγαπάς τη ζωή, θέλεις να αγαπάς και να αγαπιέσαι και να περνάς καλά. Αναζητάς έναν άνθρωπο με χιούμορ, ένα ευχάριστο και σοβαρό πρόσωπο. Θέλεις ισορροπία, ελευθερία και αρμονία στη σχέση σου. Δεν σου αρέσουν οι γκρίνιες, οι φασαρίες, οι ζήλιες, οι πιέσεις και αντιπαθείς τα ψέματα. Θέλει να εμπιστεύεται το ταίρι του, να υπάρχει εμπιστοσύνη και αγάπη και τότε όλα θα κυλούν ήρεμα. Το συναίσθημα παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή σου αν και δεν λες εύκολα σ’ αγαπώ. Θα πρέπει να νιώσεις βαθιά για να το πεις.

Advertisements

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν έλκεσαι εύκολα από ανθρώπους, απλά γοητεύεσαι. Έχεις έντονα και βαθιά συναισθήματα αλλά δεν τα εκδηλώνεις εύκολα. Δεν αφήνεις τους άλλους να σε προσεγγίσουν αν δεν το θέλεις πραγματικά και κανείς δεν σου αλλάζει γνώμη. Είσαι απαιτητική, δεν σου αρέσει να σου βάζουν όρια και κανόνες ή να σε διατάζουν. Δεν θέλεις κανείς να γνωρίζει τις σκέψεις σου γιατί νιώθεις απειλή, κλείνεσαι στον εαυτό σου και σιγά-σιγά φεύγεις. Πρέπει να πηγαίνουν με τα νερά σου. Δεν αγαπάς το ψέμα και την προδοσία. Αν σε πληγώσουν, αργά ή γρήγορα θα εκδικηθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είσαι ελεύθερος άνθρωπος και δεν δίνεσαι εύκολα. Είσαι φλογερή και παθιασμένη και ψάχνεις ένα πρόσωπο για να περνάς αξέχαστες στιγμές. Είσαι πάντα έτοιμη να φύγεις από μια σχέση, δεν θέλεις να είσαι δεδομένη. Θέλεις ο άλλος να δείχνει πως νοιάζεται για σένα, να σου δίνει ελευθερία κινήσεων και να είναι ειλικρινής. Όσο ελεύθερη σε αφήνουν, τόσο περισσότερα δίνεις. Ο άνθρωπος που θα σε κερδίσει πρέπει να είναι ευχάριστος, αισιόδοξος και κυρίως περιπετειώδης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν εκφράζεις εύκολα τα συναισθήματά σου, δεν ανοίγεσαι εύκολα. Αναζητάς ψυχική και σωματική επαφή. Ψάχνεις για ένα σοβαρό πρόσωπο, με κλασσική εμφάνιση και τρόπο ζωής, να ξέρει να κάνει σοβαρές συζητήσεις. Δεν αγαπάς γρήγορα, δεν αφήνεις τον άλλο να μάθει τις σκέψεις σου και πως λειτουργείς. Θέλεις το ταίρι σου να σε καταλαβαίνει, να κρατάει τις υποσχέσεις του, να ακούει τα προβλήματά σου, να νοιάζεται για σένα, να αγαπάει την τάξη, να στηρίζει τις φιλοδοξίες σου και να ξέρει να παίζει eρωτικά παιχνίδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπάς τη φιλία και την κοινωνικότητα. Ψάχνεις για έναν άνθρωπο που να έχει τις ίδιες με εσένα ιδέες και απόψεις. Δεν εκδηλώνεις εύκολα συναισθήματα και δεν δεσμεύεσαι γρήγορα. Αφήνεις το χρόνο να μιλήσει, να γνωρίσεις καλά το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Δεν θέλεις να σου επιβάλλονται και να σε καταπιέζουν. Αναζητάς την ανανέωση, νέες ιδέες και δράση. Κάποιες φορές απομονώνεσαι και ονειροπολείς. Είσαι λάτρης της ελευθερίας και η φαντασία σου είναι μεγάλη.

ΙΧΘΥΕΣ
Έλκεσαι από πρόσωπα που σε ποθούν, γοητεύονται από την παρουσία σου και εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Είσαι πολύ συναισθηματική και ονειροπόλα, θέλεις να σε νοιάζονται, να σε αγαπάνε, να σε χαιδεύουν. Δεν θέλεις να σε παραμελούν γιατί κλείνεσαι στον εαυτό σου και νιώθεις πως σε κοροιδεύουν. Αν χαθεί η εμπιστοσύνη, χάνεσαι στον κόσμο σου. Ο κόσμος της φαντασίας και των ονείρων σου ανήκει. Μαζί σου, μπορεί κάποιος να ζήσει το παραμύθι.

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα