Μην χασετε

Πώς βιώνουν τα 12 ζώδια την αγάπη

Όλοι μας έχουμε ∈ρωτευτεί, άλλοι περισσότερες κι άλλοι λιγότερες φορές. Σημασία έχει ότι η κάθε φορά δίνει στην αγάπη μια διαφορετική χροιά, μια άλλη ∈ρωτική νότα… Όταν είμαστε ∈ρωτευμένοι νιώθουμε και πάλι παιδιά, ανανεωνόμαστε και ανακτάμε την όρεξή μας για ζωή!

Τα βλέπουμε όλα αλλιώς και αγαπάμε όλο τον κόσμο. Άλλωστε, ο άνθρωπος δε γεννήθηκε για να είναι μόνος του, πάντα χρειάζεται να έχει ένα ταίρι δίπλα του. Όλοι έχουμε ανάγκη από συντροφικότητα και επικοινωνία με ένα ∈ρωτικό ταίρι, αυτό είναι σίγουρο. Όμως, δε βιώνουν όλα τα ζώδια με τον ίδιο τρόπο την αγάπη

Ποια ζώδια τα δίνουν όλα σε έναν παθιασμένο ∈ρωτα και ποια κρατάνε κάτι για τον εαυτό τους;

 

Advertisements

Πώς βιώνουν τα 12 ζώδια την αγάπη.

Κριός

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο αρκετά ενθουσιώδες και αντιμετωπίζει τα πάντα στη ζωή του με μια… εκρηκτική διάθεση. Μπροστά στον ∈ρωτα είναι έτοιμος να κάνει πολλές θυσίες. Αλλά αυτό είναι μόνο ο αρχικός του ενθουσιασμός. Στην πορεία μάλλον θα τον χάσει, ίσως να νοιώσει πως το άτομο που έχει απέναντί του δεν έχει να του προσφέρει κάτι παραπάνω. Αγάπη για τον Κριό σημαίνει πάθος, έκρηξη, θυελλώδης σχέση. Αλλά όλα αυτά σύντομα θα πάνε… περίπατο, αφού ο ίδιος χάνει γρήγορα το αρχικό του ενδιαφέρον.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ένα παθιασμένο ζώδιο και βιώνει την αγάπη μέσα στη σχέση του σε όλο της το μεγαλείο. Είναι γεμάτος ενθουσιασμό και έτοιμος να τα δώσει όλα για ένα μεγάλο ∈ρωτα. Αυτό που αναζητά είναι μια σχέση ζωής και συντροφικότητας. Όταν ∈ρωτευτεί, το κάνει με πάθος. Ακόμα και αν μια σχέση του αρχίζει να γίνεται ρουτίνα, ο ίδιος επιβιώνει μέσα σε αυτή.

Advertisements

Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που δε δείχνει σταθερότητα στον ∈ρωτα, μπορεί να ∈ρωτεύεται συνέχεια και με μεγάλη ευκολία. Ακόμα και όταν είναι μέσα σε μια σχέση αγάπης και τρέφει αληθινά αισθήματα για το ταίρι του, αυτό δεν τον εμποδίζει να… παραστρατήσει, αφού ίσως να βαριέται την καθημερινότητα, που δεν έχει ουσία. Δεν υπάρχει μόνο μια αγάπη για εκείνον, αλλά πολλές. Άλλωστε, με το να… ξενοκοιτάζει, πιστεύει πως ανανεώνει τη σχέση του.

Καρκίνος

Η αγάπη για έναν Καρκίνο έχει μεγάλη σημασία. Είναι έτοιμος να προσφέρει τα πάντα στο ταίρι του και να καταθέσει την ψυχούλα του απέναντι σε ένα μεγάλο ∈ρώτα. Το πάθος που νιώθει, βγαίνει μέσα από αληθινά συναισθήματα. Είναι πολύ στοργικός απέναντι στο ταίρι του και μπορεί να κάνει τα πάντα για να σώσει τη σχέση του, αν χρειαστεί. Η αγάπη για τον Καρκίνο είναι ύψιστο ιδανικό.

Advertisements

Λέων

Ο Λέων, όταν αγαπάει το κάνει με όλο του το είναι. Είναι συνεχεία παρών σε έναν ∈ρωτα που βιώνει και θέλει να νιώθει ότι με το ταίρι του είναι ένα. Παρόλο που του αρέσει να έχει πολλούς θαυμαστές, όταν αγαπήσει πραγματικά, είναι μόνο εκεί. Η αφοσίωσή του είναι απεριόριστη και μπορεί να κάνει το ταίρι του να νιώσει ότι ζει βασιλικά. Η αγάπη του είναι ανεξίτηλη. Μοναδική και αξεπέραστη. Είναι πραγματικά σημαντικό θέμα η αγάπη για τον Λέοντα.

Παρθένος

Ο Παρθένος σε μια σχέση θέλει να αισθάνεται ότι υπάρχει ένα άτομο που τον καταλαβαίνει και δεν επικεντρώνεται μόνο στο πάθος και την ένταση. Θέλει μια ήρεμη αγάπη και ποντάρει πολύ σε αυτό. Είναι έτοιμος να προστατεύει τη σχέση του και να την φροντίσει με κάθε τρόπο. Είναι πιστός και αφοσιωμένος. Βρίσκεται κοντά στο ταίρι του ανά πάσα στιγμή. Ξαγρυπνά για αυτή την αγάπη και είναι έτοιμος να το δείξει στο σύντροφό του με πράξεις αγάπης, από καρδιάς.

Ζυγός

Η αγάπη για τον Ζυγό είναι ζήτημα ζωής και τη βιώνει με όλο του το είναι. Είναι ένα ζώδιο που θέλει να ζει μέσα σε σχέση, δεν τον ενδιαφέρουν οι εφήμερες επαφές. Στο ταίρι του τα δίνει όλα, γιατί έχει ανάγκη να υπάρχει στη ζωή του ένας άνθρωπος. Δεν του αρέσει η μοναξιά. Άρα, ο ∈ρωτας για εκείνον είναι μεγάλη υπόθεση. Ο τρόπος που θα υποστηρίξει την αγάπη του αν χρειαστεί, ξεπερνά τις ανθρώπινες δυνατότητες.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θέλει την αγάπη παθιασμένη και εκρηκτική. Είναι ένα ζώδιο που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τις ίντριγκες μέσα στη σχέση του. Τις πιο πολλές φορές μάλιστα, τις δημιουργεί από μόνος του, έτσι, για να έχει η σχέση του ενδιαφέρον. Επίσης, γίνεται αρκετά κτητικό απέναντι στο ταίρι του και μπορεί να εκδηλώσει μια παθολογική ζήλεια. Όσα χρόνια και αν περάσουν, θα συνεχίσει με την ίδια ευκολία να ζηλεύει και να δημιουργεί εκρηκτικές καταστάσεις. Το δυνατό του σημείο είναι ότι αγαπά με πάθος και αφοσίωση και τα δίνει όλα για όλα.

 

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν μπορεί ούτε ο ίδιος να προσδιορίσει τι σημαίνει για εκείνον αγάπη. Κι αυτό συμβαίνει γιατί ενθουσιάζεται εύκολα με ένα άτομο και εκεί που δείχνει έτοιμος να τα δώσει όλα, ξαφνικά μπορεί κάτι τον χαλάσει και να ξενερώσει. Του αρέσει να έχει πολλές αγάπες στη ζωή του και όχι μόνο μια, γιατί έτσι αποκτά πιο πολλές εμπειρίες. Και αυτό το κάνει γιατί ίσως δε θέλει να στερηθεί το μεγαλύτερο για εκείνον αγαθό: την ελευθερία του. Αν όμως τελικά μπει σε μια σχέση, θα δώσει στο ταίρι του φροντίδα και ασφάλεια, έστω και για λίγο. Έτσι και αλλιώς, τα όμορφα πράγματα τελειώνουν γρήγορα…

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα βάλει την αγάπη του σε πρώτο πλάνο στη ζωή του, θα την αντιμετωπίσει σοβαρά κι ώριμα και θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει. Είναι συνέχεια μέσα στη σχέση του και κυριολεκτικά ξαγρυπνά γι’ αυτή. Είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί. Κατά εκείνον, η αγάπη είναι ένα μοναδικό συναίσθημα, που όταν το νοιώθεις δεν το διαλαλείς, αλλά το δείχνεις με πράξεις. Επίσης, είναι πολύ πιστός μέσα στη σχέση του και την αντιμετωπίζει με υπευθυνότητα πάνω από όλα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο ανατρεπτικό και εύκολα μπερδεύει τον κόσμο με την συμπεριφορά του. Δίνει πάντα την εικόνα που θέλει να λάβει ο άλλος από αυτόν. Για την αγάπη έχει τη δική του φιλοσοφία. Δεν επιτρέπει ούτε στην μεγαλύτερή του αγάπη να εισβάλει στο δικό του, προσωπικό χώρο: στο μυαλό του. Στο ταίρι του θα δώσει αφοσίωση και αγάπη, αλλά με μέτρο. Μπορεί να δείχνει ότι δίνεται ολοκληρωτικά, αλλά κρατάει πάντα κάτι για τον εαυτό του. Έτσι, για να μην πληγωθεί, αν κάτι πάει στραβά.

Ιχθύς

Αγάπη και Ιχθύς βαδίζουν μαζί. Αυτό το ζώδιο είναι πάντα σε ετοιμότητα, για να δείξει την αγάπη του στο ταίρι του. Τα δίνει όλα, είναι πολύ επικοινωνιακός μέσα στη σχέση του και πάντα έτοιμος να βοηθήσει το ταίρι του, όταν τον χρειάζεται. Η αγάπη για τον Ιχθύ είναι μεγάλη υπόθεση και πιστεύει ότι θα πρέπει να τα δίνεις όλα, να μην κρατάς τίποτα για εσένα. Τελικά όμως, τα δίνει όλα γιατί έχει βρει πραγματικά το άλλο του μισό ή απλά τα δίνει όλα σε ένα ταίρι που έφτιαξε με τη φαντασία του και το θεώρει ιδανικό;

πηγη

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα