Μην χασετε

Πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια απέναντι στην απιστία

Πάντα το απαγορευμένο είναι και πιο γλυκό. Μπορεί να ζούμε τον απόλυτο eρωτα, να λατρεύουμε με πάθος το άτομο που έχουμε δίπλα μας, αλλά μια μάτια πονηρή θα την ρίξουμε. Εξάλλου, οι άνθρωποι καθημερινά αντιμετωπίζουν πολλούς πειρασμούς και είναι στη φύση τους καμιά φορά να υποκύπτουν… Τι γίνεται όμως όταν το ταίρι σου το πάρει χαμπάρι; Μάθε την αντίδραση κάθε ζωδίου απέναντι στην απιστία και πώς μπορείς να καταλάβεις ότι περνάς χωρίς να το θέλεις σε δεύτερη μοίρα, έστω και αν η παράνομη μάτια που ρίχνει το ταίρι σου, είναι απλά… μια μάτια!

 

Κριός

Ο Κριός έχει τον τρόπο να κάνει τις τρέλες του και τις μικρές απιστίες του μέσα στη σχέση του, χωρίς να το πάρει χαμπάρι το ταίρι του. Και αν τυγχάνει να είσαι εσύ το εκλεκτό του ταίρι, τότε θα πρέπει να ξέρεις ότι ο Κριός, ακόμα κι όταν είστε μαζί, θα ρίξει τις λοξές του ματιές, χωρίς να το καταλάβεις. Αν κατά λάθος τον συλλάβεις την ώρα του… παράνομου βλέμματος και τον επικρίνεις, τότε να περιμένεις και την αποστομωτική απάντηση: “Καλά δεν βλέπεις ότι κοιτάζω συνέχεια εσένα;” Βεβαίως, αν υποπέσεις εσύ στο σφάλμα του παράνομου… βλεφαρισμού, κάηκες! Μπορεί αυτός να καλύπτει τα δικά του παραπτώματα, αλλά τα δικά σου θα περάσουν από ανάκριση, ψυχολογικό πόλεμο και τιμωρία!

Ταύρος

Ο Ταύρος μπορεί να παρακολουθεί εξονυχιστικά τις κινήσεις που κάνει το ταίρι του και που προσβάλουν τη σχέση τους, αλλά είναι καλοπροαίρετο ζώδιο και για να φτάσει στο σημείο να πειστεί ότι τελικά δέχεται απιστία από τη σχέση του, πρέπει να το δει να γίνεται μπροστά στα μάτια του. Από την άλλη, για να σου κάνει απιστία ο Ταύρος άντρας, θα πρέπει να περάσει από μπροστά του η… Τζένιφερ Λόπεζ, αλλά ευτυχώς αυτή είναι πολύ μακριά, οπότε μην ανησυχείς. Όσο για τη γυναίκα Ταύρο, θα πρέπει να δει ολοζώντανο τον Μάρλον Μπράντο στα νιάτα του, αλλά ο σταρ έχει πεθάνει, οπότε μπορείς να κοιμάσαι τα βράδια με το κεφάλι σου ήσυχο.

Advertisements

Δίδυμος

Αν θέλεις να κρυφτείς από ένα Δίδυμο γιατί έκανες την κακοτοπιά σου, ξέχασέ το από τώρα. Έχει το χάρισμα να τα φέρνει όλα με τέτοιο τρόπο, που θα σε κάνει στο τέλος να ομολογήσεις το “κακό” που του έχεις κάνει. Καλά και εσύ πήγες να τον προδώσεις eρωτικά; Πώς μπόρεσες; Θα σε συγχωρήσει βεβαίως, και θα σε αφήσει να υπάρχεις στην τόσο μοναδική ζωή του, δε θα σου στερήσει το δικαίωμα να κοιμάσαι στο ίδιο κρεβάτι με αυτόν, αλλά πρόσεξε κάτι: Κάποια στιγμή, θα σου κάνει το ίδιο και δε θα έχεις και μούτρα να του πεις κάτι. Οφθαλμός αντί οφθαλμού, το σωστό να λέγεται!

Καρκίνος

Ο Καρκίνος μέσα στη σχέση του γίνεται πολύ κτητικός (σώπα, δεν του φαίνεται!) και παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή τις κινήσεις που κάνει το ταίρι του, γιατί η ανασφάλειά του τον κάνει να νιώθει ότι θα χάσει την μοναδική αυτή σχέση που ζει, από κάποιον αντίζηλο. Οπότε εσύ θα νιώθεις ότι σε ακολουθεί μια στρατιά παπαράτσι πού δε σε αφήνουν σε ηρεμία και σε φωτογραφίζουν συνέχεια, για να υπάρχουν ντοκουμέντα. Τον έχεις προδώσει eρωτικά; Έστω και με τα μάτια μόνο; Ετοιμάσου για μια γερή δόση κρεβατομουρμούρας, ότι αυτός στάθηκε διπλά σου τίμια, ενώ εσύ είσαι το πιο ανέντιμο πλάσμα στο κόσμο.

Λέων

Ο Λέοντας είναι ένα ζώδιο το όποιο πιστεύει πολύ στον εαυτό του, αλλά και στο άτομο που έχει διπλά του και που επέλεξε να ζει μαζί του. Μεγάλη τιμή αυτό! Άρα αν του κάνεις τη λαδιά και πας να φλερτάρεις με άλλο άτομο ή απλά παίξουν τα ματάκια σου, να εύχεσαι να μην το μυριστεί. Γιατί αν σε πάρει χαμπάρι, τότε θα μπεις στο κλουβί του μαρτυρίου και έχεις να περάσεις από πολλά βασανιστήρια, που πήγες να παίξεις άλλου, ενώ δίπλα σου έχεις τον τέλειο, το ίνδαλμα, το είδωλο! Σκέψου λοιπόν τι έχεις στο μυαλό σου να κάνεις…

Παρθένος

Ο Παρθένος θέλει να παίρνει ό,τι δίνει, άρα το άτομο που επέλεξε να έχει δίπλα του σαν eρωτικό του ταίρι, σημαίνει πολλά. Γιατί όχι μόνο προσφέρει την αγάπη του σε βάθος και με ειλικρίνεια, αλλά το τοποθετεί και πολύ ψηλά στην κάρδια του. Οπότε και το ταίρι του θα πρέπει να φερθεί ανάλογα. Αν κατά λάθος, πραγματικά κατά λάθος, το ματάκι λοξοκοιτάξει και παίξει κάπου άλλου, τότε αυτό το συγκροτημένο και συγκρατημένο ζώδιο γίνεται κάτι άλλο, σαν ένα θηρίο πληγωμένο, που το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι η εκδίκηση. Αν εσύ είσαι το αντικείμενο της οργής του, προσπάθησε να τον καλμάρεις ζητώντας συγγνώμη και λέγοντας ότι δεν είχες στο μυαλό σου κανέναν πονηρό σκοπό. Αν σε πιστέψει την γλύτωσες, αλλιώς…

Advertisements

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει συνεχώς τις κεραίες του τεντωμένες και είναι έτοιμος να δράσει, αν αντιληφθεί ότι το ταίρι του, του την κάνει με πονηρό τρόπο. Γιατί αυτό το ζώδιο, όταν μπαίνει σε μια σχέση, είναι διατεθειμένο να αλλάξει και τον ίδιο του τον εαυτό, για να κρατήσει η αγάπη σας… Κι εσύ πας να τον προδώσεις; Ακόμα και να μην κάνεις κάτι, αν του μπει απλά η ιδέα ότι έχει συμβεί, τότε θα ζήσεις μια κατάσταση ανάκρισης: Το έκανες; Πες το! Γιατί το έκανες; Τι σου έκανα εγώ; Πού έφταιξα; Αφού σε είδα πώς κοίταζες! Είναι να μην του μπει η ιδέα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός, γενικά πιστεύει ότι έχει εχθρούς, που θέλουν να του κάνουν κακό με την πρώτη ευκαιρία. Σκέψου τι θα γίνει μέσα στη σχέση του, όταν καθημερινά βολιδοσκοπεί τον ίδιο του τον εαυτό, ακόμα και αν δεν υπάρχουν τεκμήρια και αποδείξεις, με ένα σωρό αμφιβολίες ότι εσύ τον απατάς ή πας να του την κάνεις. Και όχι μόνο τα κατασκευάζει στην σφαίρα της φαντασίας του, αλλά θα πρέπει να υποστείς και καθημερινές επιθέσεις, ότι κάτι έκανες που τον έθιξε eρωτικά. Σε τέτοιο βαθμό, που ακόμα κι αν δεν έκανες κάτι, θα ευχόσουν να είχες κάνει, τουλάχιστον για να δέχεσαι τις επιπλήξεις του δικαιολογημένα!

Τοξότης

Έκανες απιστία στον Τοξότη; Ούτε που θα το καταλάβει, έχει τόσα να κάνει, σιγά να μην ασχολείται με εσένα όλη μέρα. Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να μην του το πεις καν, και όλα καλά… Βεβαίως, αν νιώθεις τύψεις ότι τον πρόδωσες και θέλεις να το βγάλεις από μέσα σου, να περιμένεις και την ανάλογη αντίδραση από τη μεριά του. Θα ξυπνήσεις ένα πρωί και απλά θα έχει φύγει, χωρίς να σου αφήσει ούτε ένα σημείωμα. Οπότε, μένουμε στα κρυφά, άφησέ τον να ζει στο δικό του κόσμο και εσύ κάνε τον δικό σου. Μην το παρακάνεις όμως, γιατί ο Τοξότης δεν είναι χαζός! Μια του κλεφτή, δυο του κλεφτή…

Αιγόκερως

Είσαι ζευγάρι με τον Αιγόκερω, τον έχεις καταφέρει να αγαπήσει μόνο εσένα, αλλά κάποια στιγμή, άνθρωπος είσαι, ο πειρασμός σου χτυπάει την πόρτα και κάνεις την eρωτική σου τρέλα… Τι γίνεται από εδώ και πέρα; Ο Αιγόκερως θα το μυριστεί κατευθείαν, είναι σε θέση να ανακαλύψει την παράνομη αυτή στάση σου, ενώ την ιδία στιγμή μπορεί να ασχολείται με κάτι άλλο. Έχει μάτια και στην πλάτη και θα σε ξαφνιάσει όταν στο πετάξει στα μούτρα. Η εκδίκησή του μόλις έχει αρχίσει και να εύχεσαι να κρατήσει καμία εβδομάδα μόνο. Γιατί ο Αιγόκερως μπορεί να το θυμάται και για χρόνια…

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο, που άλλα λέει, άλλα πιστεύει, άλλα κάνει, αλλού ξεκινάει να πάει και αλλού φτάνει. Με λίγα λόγια, μην έχεις ποτέ εμπιστοσύνη σε αυτά που θα σου πει. Ούτε στην ελευθερία που θα σου παραχωρήσει μέσα στη σχέση σας. Γιατί αυτό ίσως να σε κάνει να έχεις την ψευδή εντύπωση, ότι θα του την κάνεις eρωτικά με κάποιον άλλο και δε θα το καταλάβει ή δεν θα τον πειράξει… Αμ δε! Σε γελάσανε! Εκεί που το παίζει φιλελεύθερο και ανεξάρτητο ζώδιο, αν μυριστεί ότι τον έχεις προδώσει, καλύτερα να απομακρυνθείς από κοντά του πριν εκραγεί, για να αποφύγεις τις απώλειες και τα… θραύσματα.

Advertisements

Ιχθύς

Ο Ιχθύς πάντα καταφέρνει να ζει στο δικό του κόσμο και το αποκορύφωμα είναι ότι υποχρεώνει κατά κάποιο τρόπο και τους άλλους να ζήσουν μέσα σε αυτόν. Σκέψου τώρα να είσαι το ταίρι του. Να σου έδωσε το δικαίωμα να εισβάλεις στα δικά του όνειρα και εσύ να τον προδώσεις, έστω και με τα μάτια! Τι θα γίνει; Ή θα κάνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα, για να μη χαλάσει τη σχέση σας, ή θα περάσει στην αντεπίθεση, με μουρμουρά, μπόλικη γκρίνια και σφοδρή λεκτική επίθεση, με σκοπό να σε κάνει να νιώσεις τύψεις. Όταν τελικά το καταφέρει αυτό, θα ευχόσουν να γύρναγες το χρόνο πίσω και να μην έκανες το… μεγάλο σφάλμα να ξενοκοιτάξεις!

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα