Μην χασετε

Πώς έμεινα μισή με μία μικρή αλλαγή στη διατροφή μου!

Μπορεί ο τίτλος να σας φαίνεται υπερβολικός, ωστόσο η 23χρονη Siobhan Thornton δήλωσε στη βρετανική Mirror ότι κατάφερε να χάσει 50 ολόκληρα κιλά και να ρίξει στο μισό τον ΔΜΣ της απλά και μόνο κάνοντας μια μικρή αλλαγή στην διατροφή της!

 

 

Η Siobhan Thornton που λέτε ήταν πολύ στενοχωρημένη μετά τη γέννηση της κόρης της και τον χωρισμό της από το σύντροφό της, αλλά και για τα πολλά επιπλέον κιλά που είχε εκείνη την περίοδο, μιας και είχε φτάσει περίπου τα 107 κιλά. Προσπαθούσε απεγνωσμένα να χάσει βάρος, ενώ όπως λέει τότε ζούσε σχεδόν αποκλειστικά με junk food. “Απέφευγα να κοιτάω τον εαυτό μου”, εξομολογείται.

Advertisements

Μια μικρή αλλαγή στην διατροφή της όμως, αποδείχτηκε σωτήρια, μιας και όπως δηλώνει ξεκίνησε να πίνει τουλάχιστον 2 φλιτζάνια πράσινο τσάι καθημερινά και αυτό την βοήθησε να αδυνατίσει, αφού όπως λέει δεν αύξησε καν τη συχνότητα με την οποία γυμναζόταν. “Είμαι σίγουρη ότι έχασα τα πρώτα 19 κιλά αποκλειστικά χάρη στο πράσινο τσάι”, υποστηρίζει και συμπληρώνει ότι μετά ο μεταβολισμός της άρχισε να λειτουργεί άψογα και έτσι έχασε και τα υπόλοιπα κιλά. Το σύνολο; 50 κιλά μείον και φυσικά, πλέον έχει φυσιολογικό Δείκτη Μάζας Σώματος.

 

Σήμερα η Thornton ζυγίζει περί τα 57 κιλά, έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση, συνεχίζει να απολαμβάνει το πράσινο τσάι και πηγαίνει 3 φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο για να διατηρήσει το βάρος της. Μήπως να το ρίξουμε κι εμείς στο πράσινο τσάι;

Advertisements

ΠΗΓΗ: www.olivemagazine.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα