Μην χασετε

Πόπη Τσαπανίδου: Μας δείχνει τις όμορφες κόρες της και είναι ίδιες με την όμορφη μαμά

Η Πόπη Τσαπανίδου εκτός από εξαιρετική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια και γοητευτική γυναίκα είναι και μια απίθανη μαμά.

Advertisements

Δυστυχώς η ζωή της τα έφερε έτσι και έχασε τον σύζυγό της, όταν οι κόρες της είναι μικρές. Της μεγάλωσε μόνη και είναι περήφανη που κατάφερε να τους μεταδώσει τις αξίες και τα σωστά πρότυπα.

«Όντως έμεινα πολύ μικρή μόνη, με τις ευθύνες τριών παιδιών. Η οικογένειά μου είχε τα απαραίτητα, αλλά πέρα από την απεριόριστη αγάπη και την απέραντη ψυχική και συναισθηματική στήριξη δεν μπορούσαν να με στηρίξουν οικονομικά», έχει πει η ίδια.

Οι κόρες της έχουν πάρει όλα εκείνα τα υπέροχα χαρακτηριστικά της κούκλας μαμάς, μελαχρινές με υπέροχα μεγάλα μάτια και πανέμορφο χαμόγελο! Κοινώς πιστό αντίγραφο της Πόπης Τσαπανίδου.

«Τις καμαρώνω. Τις βλέπω και ψηλώνω μισό μέτρο. Τις κρυφοκοιτάζω όταν δεν με παρακολουθούν και διακρίνω στο καθαρό βλέμμα τους, δύναμη και καλοσύνη. Έγιναν όσα ονειρεύτηκα και ακόμα περισσότερα. Έγιναν ωραία τυπάκια. Συμπονετικά. Υπεύθυνα. Εργατικά. Αφοσιωμένα. Τολμηρά. Αποφασιστικά. Έγιναν καλοί άνθρωποι. Όλα τα άλλα μου περισσεύουν», έχει πει η ίδια για τα κορίτσια της.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα