Μην χασετε

«Πως σκ@#ογέρασες έτσι;»: Το απαράδεκτο σχόλιο και η απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη σε άγνωστο που της είπε ότι γέρασε

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και όπως έχει αποκαλύψει η ίδια δέχεται σχεδόν καθημερινά υβριστικά μηνύματα από αγνώστους που την ακολουθούν.

Advertisements

 

Αυτή τη φορά, η νέα παρουσιάστρια του Mega είδε στα μηνύματά της πως ένας άγνωστος της είπε… ότι γέρασε! Φυσικά, η Ελεονώρα Μελέτη δεν το άφησε ασχολίαστο και απάντησε στον διαδικτυακό της φίλο όπως του άρμοζε.

«Πως σκατογέρασες έτσι;;;» ήταν το μήνυμα που της έστειλαν, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Αυτός θα παντρευτεί κάποια γυναίκα… και να τι θα της πει όταν εκείνη μεγαλώνει».

 

 

«Μας έκανες τα μούτρα κρέας. Θα φας και τη Μενεγάκη σε λίγο. Θα φαίνεσαι σαν τη μάνα της», συμπλήρωσε ο follower της με την Ελεονώρα Μελέτη να τα δημοσιεύει όπως είναι, στα Ιnstagram Stories της.

Advertisements

 

«Ο φίλος μας ο Γρηγόρης, όταν είδε ότι μοιράστηκα μαζί σας το φινετσάτο σχόλιό του, κατέβασε τη φωτογραφία το προφίλ, προφανώς από ντροπή. Πέρα από τα σχόλιά του (που όπως βλέπετε συνεχίζονται) η κίνησή του να “κρυφτεί’” είναι ακόμα ένας λόγος για να μη γίνει, αν είσαι άντρας, σαν τον Γρηγόρη» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη βάζοντας τέλος στον δημόσιο διάλογο.

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα