Μην χασετε

Πως να φτιάξεις το δικό σου scrub που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα

Όσο υγιεινά και να φάμε, όσα και να στερηθούμε και όσους αριθμούς πιο κάτω κι αν δείξει η ζυγαριά μας μέχρι τους πρώτους καλοκαιρινούς μήνες, η όψη φλοιου πορτοκαλιού έχει την τάση να «κολλά» επάνω μας και να μας εμποδίζει να αισθανθούμε την αυτοπεποίθηση που όλες αξίζουμε.

Advertisements

Τι μπορούμε να κάνουμε γ’ αυτό; Να μη μας καταβάλλει το άγχος και να επικεντρωθούμε στο πώς θα βελτιώσουμε την εικόνα του δέρματός μας πριν μπούμε στο μικροσκοπικό μας bikini. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα σπιτικό scrub που θα «χτυπήσει» την ενοχλητική κυτταρίτιδα στην καρδιά της;

Προμηθεύσου τα απαραίτητα υλικά, μπες στην κουζίνα σου και ετοίμασε εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα το προϊόν που θα γίνει ο καλύτερός σου σύμμαχος για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις.

 

Τι θα χρειαστείς

  • 1 κούπα μαύρη ζάχαρη
  • 1 κ.σ. κανέλα σε σκόνη
  • 1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
  • ½ της κούπας ελαιόλαδο

 

Εκτέλεση

Σε ένα μικρό μπολ ρίχνουμε όλα μας τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα μας να ομογενοποιηθεί. Κρατάμε όσο χρειαζόμαστε για το βραδινό μας μπάνιο και το υπόλοιπο το τοποθετούμε σε ένα πλαστικό βαζάκι.

Tip: Ιδανικά, χρησιμοποιούμε το scrub μας μετά από κάθε μπάνιο, βάζοντας στο χέρι μας μια ικανοποιητική ποσότητα και κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις στα σημεία του κορμιού μας στα οποία υπάρχει πρόβλημα.

Σπιτικό, ποιοτικό και χωρίς να κοστίζει πολλά χρήματα.

Τι άλλο να ζητήσεις;

Advertisements

πηγή

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα