Μην χασετε

Πως να φτιάξεις εύκολα το δικό σου serum για πιο πυκνά φρύδια

Γνωρίζεις πώς μπορείς να φτιάξεις μόνη σου serum φρυδιών, καθώς και σε τι μπορεί να τα ωφελήσει; Αν ανήκεις στην κατηγορία των κοριτσιών που έχουν πιο αραιά φρύδια απ’ όσο θα ήθελαν, και ταυτόχρονα λατρεύεις τα πυκνά, καλοσχηματισμένα φρύδια που θαυμάζεις στις celebrities, τότε τα παρακάτω σε αφορούν.

Πολλές από εμάς έχουμε γεννηθεί με λεπτά και όχι τόσο πλούσια φρύδια. Άλλες πάλι έχουμε πειραματιστεί υπερβολικά με αυτά – κυρίως κατά τη διάρκεια της εφηβείας μας – με αποτέλεσμα να έχουμε βγάλει κατά λάθος λίγες παραπάνω τριχούλες απ’ το επιθυμητό. Με τον καιρό αυτές ξαναφυτρώνουν, υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που για διάφορους λόγους τα κενά παραμένουν, όσο καιρό και αν κάνουμε υπομονή.

Αν είσαι παθούσα, μην ανησυχείς καθώς δεν είναι μη αναστρέψιμο. Υπάρχουν διάφορα σκευάσματα που μπορείς να εφαρμόσεις στα φρύδια σου για να τα κάνεις να δυναμώσουν και να πυκνώσουν. Μάλιστα, σου έχουμε μια συνταγή για serum φρυδιών που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου, με υλικά που ήδη διαθέτεις σπίτι σου.

Υλικά για τη συνταγή:

  • 1 κ.γ. καστορέλαιο
  • 1/2 κ.γ. λάδι καρύδας
  • 1/2 κ.γ. έλαιο argan
  • 2-3 κάψουλες βιταμίνης Ε

Bonus tip: Το καστορέλαιο φημίζεται για τις ιδιότητές του να δυναμώνει την τρίχα και να βοηθάει στην ταχύτερη ανάπτυξή της. Συνδυασμένο με άλλα ωφέλιμα και ενυδατικά έλαια, μπορεί να κάνει θαύματα στα φρύδια σου.

Advertisements

Ανακάτεψε καλά τα υλικά σε ένα βαζάκι.

Εφάρμοσε λίγο από το μείγμα στα φρύδια σου κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς, είτε με τα δάχτυλά σου, είτε με μια μπατονέτα, είτε με ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα.

Συνέχισε αυτή τη θεραπεία κάθε βράδυ για τουλάχιστον 3 μήνες, και επίμεινε στα σημεία που βλέπεις ότι έχουν σταματήσει να αναπτύσσονται τρίχες.

Εάν κάνεις υπομονή και ακολουθήσεις πιστά τα παραπάνω, τα ονειρεμένα πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια που τόσο θαυμάζεις δεν είναι πολύ μακριά!

Advertisements

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα