Μην χασετε

Πως να φορέσετε παγιέτες: Εντυπωσιακοί συνδυασμοί με φούστα, φόρεμα και άλλα ρούχα

Τα ρούχα με παγιέτες έχουν αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και ειδικά φέτος τις βλέπουμε παντού! Όλων των ειδών τα κομμάτια ένδυσης διακοσμούνται με αυτές, δημιουργώντας εκπληκτικούς λαμπερούς συνδυασμούς.

Advertisements

Ορισμένες γυναίκες επιλέγουν διακριτικά σχέδια με πούλιες πάνω σε μια μπλούζα ή ένα σακάκι, ενώ άλλες λατρεύουν το ντύσιμο με υφάσματα στολισμένα εξ ολοκλήρου με παγιέτες. Καθεμία από τις συγκεκριμένες επιλογές έχει την δική της ομορφιά. Από τη στιγμή λοιπόν που οι παγιέτες αποτελούν φέτος κορυφαία τάση της μόδας, ας ρίξουμε μια ματιά στο πως να τις φορέσουμε χωρίς υπερβολές.

 

Στυλιστικά μυστικά για τέλειες εμφανίσεις με παγιέτες:

Οι πούλιες είναι από μόνες τους ένα λαμπερό και έντονο διακοσμητικό στοιχείο, που τραβάει την προσοχή. Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζουμε ποιοι είναι οι ιδανικοί συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε. Επίσης, ανακαλύπτοντας τα ιδανικά για το σωματότυπο μας ρούχα με παγιέτες, μπορούμε να λάμψουμε κάθε στιγμή της ημέρας.

 

  • Προσέξετε το σημείο όπου θα φορέσετε τις παγιέτες. Η παρουσία τους τραβάει τα βλέμματα.
  • Αν το δυνατό σας σημείο είναι τα πόδια, επιλέξτε ένα παντελόνι ή μια φούστα με παγιέτες. Αν πάλι το μπούστο σας είναι εντυπωσιακό και πλούσιο, φροντίστε να το αναδείξετε με ένα τοπ ή μπλούζα με πούλιες.
  • Σε περίπτωση που οι αναλογίες του σώματος σας είναι ομοιόμορφες και όχι δυσανάλογες, τότε μπορείτε να φορέσετε και ένα φόρεμα ή μια ολόσωμη φόρμα με το λαμπερό αυτό διακοσμητικό στοιχείο.
  • Η παγιέτα λόγω της ιδιαιτερότητας της ταιριάζει με ρούχα που είναι απλά, κατά προτίμηση μονόχρωμα. Έτσι διατηρείται μια ισορροπία στο ντύσιμο.
  • Αποφύγετε τις υπερβολές, δηλαδή το να φορέσετε περισσότερα από ένα κομμάτια με παγιέτα.
  • Αν οι πούλιες στολίζουν το επάνω μέρος του σώματος σας, αποφύγετε να φορέσετε κοσμήματα και περιοριστείτε σε ένα διακριτικό ζευγάρι σκουλαρικιών.
  • Σε περίπτωση που το κάτω μέρος του ντυσίματος σας έχει διακοσμηθεί με παγιέτα, τότε μπορείτε να επιλέξετε διακριτικά κοσμήματα, όπως για παράδειγμα λεπτές αλυσίδες.
  • Μην ξεχνάτε πως οι πούλιες κυκλοφορούν σε πολλά χρώματα. Μην «κολλάτε» λοιπόν μόνο στις δημοφιλείς επιλογές του μαύρου, ασημί και χρυσού.
  • Για τις γυναίκες που θεωρούν την παγιέτα στα ρούχα μια παράτολμη κίνηση, υπάρχουν και τα αξεσουάρ για τα μαλλιά ή οι τσάντες που είναι διακοσμημένες με αυτήν.
  • Το ιδανικό μακιγιάζ για ένα ντύσιμο με παγιέτες είναι το φυσικό μακιγιάζ. Επιλέξτε γήινους τόνους στα μάτια, με απαλά ροζ ή νουντ χείλη.

 

 

Advertisements

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα