Μην χασετε

Πως να κάνετε μια απίθανη Diy πέτρινη γλάστρα – ένα θεαματικό παρτεράκι λουλουδιών στον κήπο σας

Μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τις ογκώδεις ακινητοποιημένες γλάστρες θα ήταν ένα πέτρινο καλάθι με λουλούδια. Η ιδιαίτερη γοητεία του βρίσκεται σε ένα μικρό μυστικό, χάρη στο οποίο το πέτρινο δοχείο έχει σχετικά μικρό βάρος και μπορεί να αναδιαταχθεί σε οποιοδήποτε κατάλληλο μέρος. Η φυσική πέτρα από την οποία συναρμολογείται το καλάθι μπορεί να προσθέσει σταθερότητα στη διακόσμηση και να γίνει μια θεαματική οπτική προφορά.

 

Η βάση για γλάστρες ήταν ένα παλιό ψάθινο καλάθι. Με τη βοήθεια κονιάματος τσιμέντου ή κόλλας πλακιδίων θα κολληθεί η φυσική πέτρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό επίσης συνηθισμένο χαλίκι, βότσαλα και ακόμη και μεγάλη θρυμματισμένη πέτρα. Για ευκολία, το καλάθι πρέπει να σταθεροποιηθεί. Αρχίζουμε το έργο από κάτω, προσπαθώντας να μην εμβαπτίσει το μπροστινό τμήμα της πέτρας.

 

Advertisements

Αφού κολλησουμε την πέτρα και το δοχεία είναι εντελώς στεγνό, φυτεύουμε μερικά φυτά σε αυτό. Αυτό ήταν μια φανταστική πετρινη γλάστρα είναι έτοιμη να διακοσμήση υπέροχα την αυλή ή τον κήπο σας.

 

Advertisements

 

 

 

Advertisements

 

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα