Μην χασετε

Πως να κάνετε ένα απίθανο γκρίζο υπνοδωμάτιο – 25 απλοί τρόποι

Το γκρι είναι ένα δημοφιλές και μοδάτο χρώμα για τα υπνοδωμάτια, επειδή είναι ένα ήρεμο και ουδέτερο χρώμα σε ένα χώρο που πρέπει να χαλαρώσουμε. Το γκρι είναι επίσης ένα πολύ συμβατό χρώμα, μπορείτε να το ταιριάξετε με οτιδήποτε ή να πάτε για διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι σαν συνδυασμό. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι ένας γκρίζος χώρος μπορεί να είναι πολύ βαρετός καθώς αυτό το χρώμα είναι εντελώς ουδέτερο. Πώς να αποφύγετε μια βαρετή εμφάνιση; Διακοσμήστε το γκρίζο υπνοδωμάτιο σας με διάφορα χρώματα της επιλογής σας εύκολα – με αξεσουάρ και έπιπλα ή χρησιμοποιήστε έργα τέχνης, τα οποία είναι μια απλή και φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή. Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα για να απογειώσετε ένα γκρίζο υπνοδωμάτιο με στυλ.

Ταιριάξτε το γκρι και άλλα χρώματα

Το γκρί είναι ένα ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει εξαιρετικά και κυριολεκτικά με οποιοδήποτε άλλο χρώμα, από απαλές και παστέλ αποχρώσεις μέχρι έντονες και μαλακές. Τα πάντα εδώ εξαρτώνται από το αποτέλεσμα που θέλετε: ζευγαρώστε το γκρι με λευκά ή άλλα ουδέτερα για να επιτύχετε μια φρέσκια και φιλόξενη εμφάνιση. Εάν θέλετε μια glam αίσθηση, πηγαίνετε για γκρίζο συν μερικές αποχρώσεις του ροζ. Συνδυάστε το γκρι με έντονα χρώματα της επιλογής σας, για να δημιουργήσετε μια αντίθεση και να προσθέσετε βάθος και δράμα στο διάκοσμο του χώρου σας. Πώς να εμπλουτήσετε τον χώρο σας με χρώματα; Στρώστε πολύχρωμα κρεβάτια, κουρτίνες, χαλιά, έργα τέχνης και διάφορα έπιπλα. Χρησιμοποιήστε διάφορα υλικά – πλεκτά κομμάτια,  μετάξι, διάφορα είδη ταπετσαριών, δέρμα και ξύλο για να προσθέσετε υφή στο υπνοδωμάτιο και να το κάνετε πιο ενδιαφέρον.

Και επειδή όπως λένε μια εικόνα είναι ίσον με χίλιες λέξεις, έχουμε παρακάτω για σας μια συλλογή εικόνων που θα σας δώσουν ιδέες για το πως να κάνετε ένα απίθανο γκρίζο υπνοδωμάτιο.

 

Advertisements

 

 

Advertisements

 

 

Advertisements

 

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα