Μην χασετε

Πως να επιλέξετε τα ιδανικά ρούχα για τον σωματότυπο σας

Δοκιμάσατε ένα φόρεμα που έδειχνε τέλειο στην βιτρίνα, αλλά νιώθετε ότι δείχνει πολύ άσχημο πάνω σας. Μήπως κάτι σας θυμίζει αυτή η κατάσταση; Σίγουρα πάντως αυτό δεν σημαίνει πως το σώμα σας έχει κάποιο πρόβλημα, απλά το συγκεκριμένο φόρεμα δεν ταιριάζει στον σωματότυπο σας. Μην ανησυχείτε όμως, το Beaute την Κυριακή θα σας δώσει κάποιες συμβουλές για το τι να φορέσετε ανάλογα με το σώμα σας, ώστε να δείχνει υπέροχο πάνω σας.

Σωματότυπος μήλο

pws-na-epileksete-idanika-rouxa-gia-swmatotypo-sas-2

► Επιλέξτε ρούχα που τραβούν την προσοχή μακριά από την περιφέρεια και την μέση σας. Για παράδειγμα τα μπλουζάκια και τα φορέματα με κόψιμο V, τα ντραπέ φορέματα και τα φορέματα σε Α γραμμή είναι τα ιδανικά για εσάς. Επιλέξτε tops που καλύπτουν ολόκληρη την κοιλιά και φθάνουν κάτω από τους γοφούς σας.

► Αποφύγετε τα πανωφόρια που κουμπώνουν διπλωμένα στο στήθος, τα ογκώδη μπλουζάκια και τα εφαρμοστά. Αντ’ αυτού επιλέξτε μπλουζάκια που έχουν επίπεδα, tops με σούρες και τουνίκ.

Advertisements

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

► Αποφύγετε τα skinny jeans και τα ίσια παντελόνια αν είστε πιο γεμάτη στο πάνω μέρος του σώματος σας και επιλέξτε ένα παντελόνι τύπου καμπάνας με τσέπες στην πίσω μεριά!

► Αντί να φορέσετε ζώνη γύρω από την μέση σας, φορέστε την κάτω από το στήθος σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε καμπύλες και να μειώσετε την μέση σας.

Σωματότυπος αχλάδι

pws-na-epileksete-idanika-rouxa-gia-swmatotypo-sas-3

Advertisements

 

► Τονίστε τους ώμους σας προκειμένου να εξισορροπήσετε το σχήμα του σώματος σας. Για να το πετύχετε αυτό χρησιμοποιήστε μαντήλια, πασμίνες, κασκόλ και πολύχρωμα κολιέ.

► Επιλέξτε top και φορέματα με μοτίβα και διακοσμητικά στοιχεία, όπως επίσης κάντε τους ώμους σας να φαίνονται πιο φαρδιοί με ένα Bateau ντεκολτέ και φουσκωτά μανίκια.

► Αποφύγετε τα εφαρμοστά παντελόνια, τα κάπρι, τις κοντές φούστες και τις φούστες τύπου pencil. Αντ’ αυτού επιλέξτε παντελόνια σε γραμμή Α και σε στυλ καμπάνας.

► Φορέστε σκούρα, μονόχρωμα ρούχα στο κάτω μισό μέρος του σώματος σας και ανοιχτόχρωμα στο πάνω μέρος.

Advertisements
Ορθογώνιος σωματότυπος

pws-na-epileksete-idanika-rouxa-gia-swmatotypo-sas-4

► Εάν δεν έχετε φυσικές καμπύλες, μπορείτε να τις δημιουργήσετε με την βοήθεια κάποιων ρούχων και αξεσουάρ. Φορέστε μια ζώνη στο πιο στενό μέρος της μέσης σας για να την τονίσετε, ενώ καλές επιλογές είναι επίσης τα wrap φορέματα ή αυτά που στενεύουν στη μέση.

► Επιλέξτε top που φτάνουν ως τη μέση των γοφών σας και τονίστε την περιοχή των ώμων και του μπούστου σας με πιέτες ή βολάν. Επίσης, επιλέξτε αξεσουάρ που προσθέτουν όγκο στο επάνω μέρος του σώματος σας.

► Επιλέξτε εσώρουχα που στηρίζουν πολύ καλά το στήθος και καθορίζουν την μέση σας.

► Τα peplum jacket, top, φορέματα και φούστες θα δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι έχετε τον σωματότυπο της κλεψύδρας.

Σωματότυπος κλεψύδρα

pws-na-epileksete-idanika-rouxa-gia-swmatotypo-sas-5

► Τονίστε τις καμπύλες σας. Για να το πετύχετε αυτό είναι απαραίτητο να επιλέγετε ρούχα που τραβούν την προσοχή στην μέση σας.

► Αποφύγετε τα baggy ρούχα και να θυμάστε πως τραβώντας την προσοχή στη στενή σας μέση είναι ο καλύτερος τρόπος για να τονίσετε το μπούστο και τους γοφούς σας.

Δες όλα τα μυστικά της Μόδας και τις πιο hot τάσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει!

► Φορέστε εσώρουχα που έχουν καλή εφαρμογή. Αν το στήθος σας είναι μεγάλο, σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείτε τον σωστό τύπο σουτιέν. Αποφύγετε τους στηθόδεσμους με ενίσχυση ή αυτούς που δεν έχουν συγκεκριμένη δομή και θα κάνουν το στήθος σας να μοιάζει πεσμένο.

► Επιλέξτε ένα top ή ένα φόρεμα με V, μια pencil φούστα και πουκάμισα που θα τονίσουν το στήθος σας.

beautetinkyriaki.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα