Μην χασετε

Πως να επιλέξεις την χωρίστρα που ταιριάζει περισσότερο στο πρόσωπό σου

Υπάρχουν μερικές μικρές λεπτομέρειες που δεν πηγαίνει ο νους μας ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη συνολική μας εμφάνιση. Ένα κομψό μανικιούρ ή ένα ιδιαίτερο nail art, ένα μικρό αξεσουάρ, ή η χωρίστρα που κάνουμε στα μαλλιά μας, είναι μόνο μερικά από αυτά τα πράγματα που πολλές φορές υποτιμάμε.

Γι αυτό είναι σημαντικό να πειραματιζόμαστε και να καταλήγουμε σε αυτές τις επιλογές που μας κολακεύουν και τονώνουν την αυτοπεποίθησή μας. Με τον ίδιο τρόπο που, για παράδειγμα, έχουμε καταλήξει πως το ψηλόμεσο παντελόνι ταιριάζει στον σωματότυπό μας, πρέπει να βρούμε και τη χωρίστρα που θα δείχνει πιο κολακευτικό το σχήμα του προσώπου μας.

Το να γνωρίζεις, επομένως, ποια χωρίστρα σού ταιριάζει είναι σημαντικό και είμαστε εδώ για να βεβαιωθούμε ότι θα μάθεις ποια είναι η καλύτερη επιλογή για το πρόσωπό σου!

 

Advertisements

 

Χωρίστρα στο κέντρο

Μία χωρίστρα στο κέντρο κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο μακρύ και λεπτό ακόμη κι αν έχει στρογγυλό σχήμα. Μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με ένα μακρύ μήκος στα μαλλιά, μακριά layers που να πλαισιώνουν το πρόσωπο ή μακριές ίσιες αφέλειες.

 

Advertisements

Χωρίστρα στο πλάι

Η πλαϊνή χωρίστρα δημιουργεί την εικόνα πιο πλούσιων μαλλιών, ενώ παράλληλα μπορεί να «μαλακώσει» κάποια έντονα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει το πρόσωπο όπως  μακρύ μέτωπο, έντονα ζυγωματικά ή μυτερό πηγούνι.

Χωρίστρα διαγώνια

Μία χωρίστρα διαγώνια είναι ιδανική για να δώσει κανείς όγκο στα μαλλιά του (ιδιαίτερα αν έχει λεπτή τρίχα) αλλά και να μαλακώσει τις «αυστηρές γραμμές» που μπορεί να έχει το σχήμα του προσώπου σου αν είναι τετράγωνο ή έχεις έντονο πηγούνι.

 

Advertisements

Όλα πίσω

Born to be wild! Μεγαλύτερη απόδειξη; Η φυσική υφή των μαλλιών σου που δεν σου επιτρέπει να κάνεις κάποια χωρίστρα (ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που έχει κάποιος αρκετά σγουρά μαλλιά). Εκτός όμως, από την υφή των μαλλιών, το τράβηγμα των μαλλιών προς τα πίσω, χωρίς καμία χωρίστρα δείχνει πιο κολακευτικό σε πρόσωπα με σχήμα οβάλ ή πιο μακρόστενα.

 

ΠΗΓΗ

 

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα